reklama
Myszko
Fanka BB :)
O! Ja jestem śmieciarz kolekcjoner! Ale staram się z tym walczyć. Mam dużą kolekcję różnej maści prosiaków, ale z tym też ostatnio przystopowałam. No i można powiedzieć, że zbieram książki, bo mam za mało czasu na czytanie, a nie mogę się oprzeć, jak trafi się coś fajnego. Mam teraz około 220 książek i wierzę, że kiedyś je wszystkie zaliczę Teraz czytam dwie na raz, ale mam czas tylko w czasie drzemek małej, a to za mało.Dziewczyny, a zbieracie coś? Kolekcjonujecie? Ja zbieram klipsy
Ostatnia edycja:
Myszko
Szefowo, wpisz mnie proszę na testowanie na 9 lutego. Wlecze mi się ten cykl jak flaki z olejem :/ Szanse mniejsze niż 2%, ale siknę se, o ile krwawa masakra mnie wcześniej nie spotka. Zagrałam też w totolotka, bo jak nie jedno to drugie chyba mi się należy, nie?
E
eag
Gość
Olka! Krucyfiks wstawaj testować! Bo z ciekawości nie zasnę przez Ciebie po pracyRano będę testować i zobaczymy
Pati2388
Coś przebija szukaj labo i zrób betęZrobiłam dwa jeden taki inny jeszcze negatyw kurde są w soboty całodobowo jakieś diagnostyki
Zobacz załącznik 1492095
Kaala
Gnaj na beteZrobiłam dwa jeden taki inny jeszcze negatyw kurde są w soboty całodobowo jakieś diagnostyki
Zobacz załącznik 1492095
Mrufka@@1
Poszukaj w necie na pewno jakaś diagnostyka czy Alab dziś jest otwarteZrobiłam dwa jeden taki inny jeszcze negatyw kurde są w soboty całodobowo jakieś diagnostyki
Zobacz załącznik 1492095
reklama
Podziel się: