LadyCaro
Fanka BB :)
jak ja ostatnio zobaczyłam, co kupuję za 20 ziko to zwątpiłamTe podwyżki to tragedia. Niby człowiek cieszy, że stówkę się dostanie, a i tak to wyda przy najbliższych zakupach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak ja ostatnio zobaczyłam, co kupuję za 20 ziko to zwątpiłamTe podwyżki to tragedia. Niby człowiek cieszy, że stówkę się dostanie, a i tak to wyda przy najbliższych zakupach
Smacznego, na zdrówko!8 bułka dziś
i na zdrowie!8 bułka dziś
Kurde, daj ze 3 na jutro na śniadanie, bo już nic nie mamy XDpamiętajcie, że ja pracuje w piekarni i dziś np przyniosłam 30 bułek
mi jest głupio nawet pisać ile ostatnio zostawiliśmy po 1,5h spotkaniu z parą przyjaciół i ich dzidzią w sieciowce, a nie fancy knajpie, i to bez alkoholujak ja ostatnio zobaczyłam, co kupuję za 20 ziko to zwątpiłam
No my się z dziewczynami z pracy ugadywałyśmy na taki babski wieczor, kręgle, a potem drinki, jedzonko w restauracji obok. Byłyśmy już tak w zeszłym roku, ale w październiku.mi jest głupio nawet pisać ile ostatnio zostawiliśmy po 1,5h spotkaniu z parą przyjaciół i ich dzidzią w sieciowce, a nie fancy knajpie, i to bez alkoholu