Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Ja pewnie nikogo nie zaskoczę, ze luty jest zbyt krótki, żebym zdążyła zatestować okres się rozkręcił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żebyś się nie zdziwiła w lutym wszystko jest możliweJa pewnie nikogo nie zaskoczę, ze luty jest zbyt krótki, żebym zdążyła zatestować okres się rozkręcił
pokaz zdjęcieDziewczyn czytam was dużo udzielił mi się wasz nastrój otworzyłam wino wypiłam pół butelki zrobiłam test i dziwna akcje mam kurcze czytam was nie mam kiedy odpisać do tego chora ciężko mi się też wpasować jak wy się dłużej już tu komunikujecie ale widze że dużo tu dobrych rad i emocji jest uwas ale do sedna może wyjść kreska na3 minutę fabryczna bo jest ale nie zabarwiona?
Foto potrzebne do ocenyDziewczyn czytam was dużo udzielił mi się wasz nastrój otworzyłam wino wypiłam pół butelki zrobiłam test i dziwna akcje mam kurcze czytam was nie mam kiedy odpisać do tego chora ciężko mi się też wpasować jak wy się dłużej już tu komunikujecie ale widze że dużo tu dobrych rad i emocji jest uwas ale do sedna może wyjść kreska na3 minutę fabryczna bo jest ale nie zabarwiona?
Coś tam widzęNiby nic a nawet małż widzi ale mówi że się nie nastawia i też szara jest więc dziwna sprawa
Zobacz załącznik 1492084
Nie pij tego winkaNiby nic a nawet małż widzi ale mówi że się nie nastawia i też szara jest więc dziwna sprawa
Zobacz załącznik 1492084