królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Więc bierz leki i słuchaj lekarza, lez i odpoczywaj. Narazie wiadomo, ze nic nie wiadomo, trudny start, nie wiesz co będzie, ale nie musi być najgorszy scenariusz..Jednorodne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc bierz leki i słuchaj lekarza, lez i odpoczywaj. Narazie wiadomo, ze nic nie wiadomo, trudny start, nie wiesz co będzie, ale nie musi być najgorszy scenariusz..Jednorodne
Trzymam kciuki żeby u Ciebie rosło dalej!Hej tak nieśmiało. Czy ktoś tu jeszcze jest ?
Nie chce wam zawracać głowy ale może znajdzie siw jakaś dobra i mądra duszyczka która powie co robić.
U mnie kiepsko laski, w sobotę beta 36,21 w poniedziałek niestety tylko 52,52.
Dostałam strasznych boli lewego jajnika w poniedziałek wieczorem, wiec po zaleceniu ginekolog ( nie mojej, innej do której udało mi się dodzwonic) pojechałam są SOR. Zostałam przyjęta na oddział, dziś mnie wypisali.
Zrobili badania, dziś powtórzyli betę ( o ile to ma jakiekolwiek znaczenie) dość nie miarodajne wydaje mi się, bo w poniedziałek betę badałam o 16:30 a dziś pobierali krew o 5:30 także no różnica 11h. Mniejsza przyrost na poziomie tylko 64 %
Wynik 78,94.
Zdaje sobie sprawę, ze nic dobrego to nie wróży i jestem przygotowana na najgorsze. Jednak lekarze w tym szpitalu jakby w innym świecie żyli. Aplikowali mi ( i takiej mam brać) dupka 3x1, rozkurczowe nospe i isoptni 40 bo mam tachykardie. Robili usg jak się można domyślać nic na nim nie widać. I kazali się nie martwić : bo dzisiejszy przyrost jest okej
Jak k**wa okej, jakby tamtego poniedziałkowego nie brali wgl pod uwagę w głowie mi się to nie miesci.
Ale do rzeczy, jestem już w domu. Ból jajnika minął.
Zalecenia lekarza :
Dupek 3x1
Isoptni 2x1
Nospa w razie potrzeby
Kontrola bety za tydzień ( )
Kontrola u lekarza za 2 tyg.
I co robić moje drogie ? Słuchać się kurczowo lekarza ?
Miałam w palnie zrobić betę w piątek sprawdzić jak wyglada przyrost i jeśli dalej będzie słabo odłożyć tego dupka, by mogło dojść do poronienia. Ale czy ro dobry pomysł ? Czy brać tal jak zalecił i wierzyć w to co mówi ?
Bardzo mi przykro, u mnie póki co nie spadła, tylko przyrost bardzo niski.Trzymam kciuki żeby u Ciebie rosło dalej!
U mnie w sobotę 80
W poniedziałek 60...
Wczoraj USG i była jedynie jakaś mini mini kropka widoczna...
Czekam na wyniki dzisiejszej bety...
Narazie zero krwawienia.
Ale trzymam kciuki daj znaćTrzymam kciuki żeby u Ciebie rosło dalej!
U mnie w sobotę 80
W poniedziałek 60...
Narazie zero krwawienia.
Luty nadal pamięta rzucone wyzwanie o 2222 stronachCzemu luty jeszcze żyje?
Jak kochana masz wyniki ?Trzymam kciuki żeby u Ciebie rosło dalej!
U mnie w sobotę 80
W poniedziałek 60...
Narazie zero krwawienia.
Nie mam. Czekam. Jak na złość mają jakieś opóźnienie w alabie. Ale już jest plamienie, ból jak na okres... Niestety.Jak kochana masz wyniki ?
A jak u Ciebie?Jak kochana masz wyniki ?