reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Kylyyy1408
Strasznie mi przykro.. jednak masz racje, dobrze, zw w tej sytuacji poszło to w ta stronę trzymam za Ciebie kciuki w kolejnych cyklachTak, beta spadła już do 30
Ale w sumie w tej sytuacji tylko się "cieszyć" że samo się oczyszcza już mam regularne krwawienie...
ann03
Dziękuję. Też mam taką nadzieję.. (wynik bety z wczoraj: "7"). A jak u Ciebie?Strasznie mi przykro.. jednak masz racje, dobrze, zw w tej sytuacji poszło to w ta stronę trzymam za Ciebie kciuki w kolejnych cyklach
Bolilol
bardzo mi przykro kochanaTak, beta spadła już do 30
Ale w sumie w tej sytuacji tylko się "cieszyć" że samo się oczyszcza już mam regularne krwawienie...
Kaala
Przykro mi bardzo , przytulamTak, beta spadła już do 30
Kylyyy1408
Szybko spada to dobrzeDziękuję. Też mam taką nadzieję.. (wynik bety z wczoraj: "7"). A jak u Ciebie?
U mnie bez zmian, betę będę sprawdzać jeszcze raz w poniedziałek a później już czekam na wizytę. Wczoraj beta była 219,9 i 170% przyrost
karikari29
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykro trzymam kciuki, żeby wszystko się szybko ułożyłoTak, beta spadła już do 30
reklama
Annemis
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa w tym roku kończę 30 lat i mam już synka.3,5 letniego, teraz próbujemy z drugim. W skrócie- czekam na testowanie, jestem 6dpo . Owu była w 19dc a stosunek dzien przed. No zobaczymy co to będzie. Korzystałam z testów owulacyjnych i sygnałów mojego ciała przy pierwszej ciąży się to sprawdziło... kiedy najwcześniej polecacie testować? 10dpo?
Podziel się: