Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Kuxwa ja zostałamBył klub pączków, ale większość z członkiń klubu zaciążyła .
Przypadek? Nie sądzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuxwa ja zostałamBył klub pączków, ale większość z członkiń klubu zaciążyła .
Przypadek? Nie sądzę.
kurcze, w sumie ciężko stwierdzić. Ale jeżeli chcesz liczyć tak typowo pod testowanie, to ja bym wybrała najpóźniejszy z możliwych terminów po prostuNa pewno niełatwo, ale jaki efekt! Super <3
My byliśmy łącznie kilka miesięcy na pudełkach i bardzo często jedliśmy dwa za jednym zamachem często jako posiłek był np koktajl 200ml to sobie piliśmy do posiłku głównego.
Ja się zgłaszam po monitoringu, była owulacja, wydaje mi się że mogła być w niedzielę bo wtedy ostatni raz mnie bolał jajnik.
Znowu w piątek na USG pęcherzyk miał 19mm i doktor mówił że jest trochę nieregularny, jakby już pękał.
Kiedy byście obstawiały w sumie 1dpo? Wtedy co mógł pękać czy raczej wtedy co przestał boleć?
Gorzej jak na śniadanie zeżre 5 pudelek i będę musiała jechać na zakupyNa pewno niełatwo, ale jaki efekt! Super <3
My byliśmy łącznie kilka miesięcy na pudełkach i bardzo często jedliśmy dwa za jednym zamachem często jako posiłek był np koktajl 200ml to sobie piliśmy do posiłku głównego.
Ja się zgłaszam po monitoringu, była owulacja, wydaje mi się że mogła być w niedzielę bo wtedy ostatni raz mnie bolał jajnik.
Znowu w piątek na USG pęcherzyk miał 19mm i doktor mówił że jest trochę nieregularny, jakby już pękał.
Kiedy byście obstawiały w sumie 1dpo? Wtedy co mógł pękać czy raczej wtedy co przestał boleć?
to znaczy, że Twoja kolej po prostuKuxwa ja zostałam
Do jakich ???już się inni zdążyli przyznać do gorszych
Nic nie wiem o klubie pączkówBył klub pączków, ale większość z członkiń klubu zaciążyła .
Przypadek? Nie sądzę.
Na pewno jestem w ciąży, tylko jeszcze testy tego nie wyłapują bobie jestem żałosna tak sobie wmawiającto znaczy, że Twoja kolej po prostu
a Ty który dpo jesteś? Bo ja chyba patrzyłam na Twój wykres dzisiaj i tam nie było takiegi dpo, że należy już testować czy źle patrzyłam?Na pewno jestem w ciąży, tylko jeszcze testy tego nie wyłapują bobie jestem żałosna tak sobie wmawiając
Przekonasz się 5 marca jak dwie kreski wysikaszNa pewno jestem w ciąży, tylko jeszcze testy tego nie wyłapują bobie jestem żałosna tak sobie wmawiając
No bo Ciebie tam nie ma.Nic nie wiem o klubie pączków
Czuję się całkiem nie okrągło i nie zaciążyłam