Avy
Fanka BB :)
ja też chcę zdjęcia jak będziesz miała coś niedobrego to będę się nabijaćMogę wam wrzucać zdjęcia jeśli chcecie się wkurzać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też chcę zdjęcia jak będziesz miała coś niedobrego to będę się nabijaćMogę wam wrzucać zdjęcia jeśli chcecie się wkurzać
to to wiadomo, ale może już część zapomniałaI tak mnie nienawidzą przez mój zawód
już się inni zdążyli przyznać do gorszychI tak mnie nienawidzą przez mój zawód
Nie ma to jak wsparcie koleżanek z forumja też chcę zdjęcia jak będziesz miała coś niedobrego to będę się nabijać
to chyba przegapiłamjuż się inni zdążyli przyznać do gorszych
Powiedzieliśmy sobie, że próbujemy w sierpniu 2020.nawet ja widzę
A przypomnisz swoją historię? (bo trochę kojarzę, trochę nie) I działania w tym cyklu?
Był klub pączków, ale większość z członkiń klubu zaciążyła .ja chce, może być na priv jak nie chcesz, żeby Cię inni znienawidzili
Racja, przynajmniej nie muszę wstawac o 4już się inni zdążyli przyznać do gorszych
wstawanie o 4 to Ty szanuj!Racja, przynajmniej nie muszę wstawac o 4
Na pewno niełatwo, ale jaki efekt! Super <3Dziewczyny, tadam.
Jutro idę do laboratorium. Piję naprawdę sporo, więc nie dziwna bladość kresek.
@julietta2 , ja jeszcze gary myłam i to z pełnym pęcherzem.
Wiecie, jak trudno chlapać w wodzie z pełnym pęcherzem?
My byliśmy łącznie kilka miesięcy na pudełkach i bardzo często jedliśmy dwa za jednym zamachem często jako posiłek był np koktajl 200ml to sobie piliśmy do posiłku głównego.Tak ale trochę się boję tych 5 posiłków zamiast moich 3. Mój chłop najbardziej się jara podwieczorkami bo tam jakies deserki w menu wypatrzył