Mademoiselle_Nika
Moderator
@Lady With Cats Gratkitradycyjnie życzę nudnej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie ! W ogóle irytujecie mnie tym negatywnym myśleniem. Idem stondTy już jesteś w ciąży dopóki Ci nie udowodnią, że jest inaczej. HELOŁ.
Ksiegowa nigdy dawaj maleńkaA dawno Cię nikt w łeb nie strzelil
Nieprawda!! Cień ile minut po robiony test?Dziewczyny, nie ma tu nic różowego? To cień od tej rynienki która powinna się wybarwic, prawda?
ciężko powiedzieć, czy jest różowe, ale coś widzę, czy pojawiło się o czasie?Dziewczyny, nie ma tu nic różowego? To cień od tej rynienki która powinna się wybarwic, prawda?
Ja tam cosik widzęDziewczyny, nie ma tu nic różowego? To cień od tej rynienki która powinna się wybarwic, prawda?
Rozwalamy ten marzecno to nie stresuj ludzi! U @pluto_nova same pozytywne testy będą, zobaczysz!
Test robiony z porannego moczu, teraz po wyschnięciu zrobiłam zdj bo lepiej widać ten cień. Miałam już raz takiego ducha, więc nie chce robić sobie zbyt dużych nadziei...Nieprawda!! Cień ile minut po robiony test?