reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja też bardzo dużo piję i mam rozwodnione siuśki🤭 w nocy nie wstaję ale obowiązkowo musi być siku przed położeniem się do łóżka i wstaję zawsze z pełnym pęcherzem. Czasem jak chcę się dodatkowo zmotywować do tego by rano szybko wstać to wypijam dodatkową szklankę wody przed snem i wstać muszę 😅
ja jak nie daj Boże wypiję herbate lub za dużo wody gdzieś godzinę przed snem, to czekają mnie 3-4 wycieczki siku z łóżka

reklama
No i wszystko jasne negatywny. Wykres zyje swoim życiem a testy wlasnym. No niestety stety. Marzec 🍀
Mam mieszane uczucia, bo w marcu w zeszłym roku dokładnie 31.03 rozpoczęłam pechowy cykl, 13.04 pozytywny ovulak a 24.04 wysikałam pozytyw i kilka tyg pozniej okazało się, że ciąży w macicy brak, za to jest w jajowodzie i częściowo w jajniku lewym 🥺 przed zabiegiem słyszałam bicie serduszka a młoda dziewczyna, ktora pewnie praktykowała w tym szpitalu, wytrzeszczyła oczy na ekran, że faktycznie serduszko bije, nie muszę mówić, jak się czułam, co myślałam , jak bardzo chciałam plakać na głos, a moja godność, poczucie bycia stabilnym i odpowiedzialnym dorosłym, zachowanie twarzy pokerzysty wśród tylu obcych twarzy nie pozwoliło mi na to.... i jaki ból towarzyszyl mi po powrocie ze szpitala, kilka dni po zabiegu. Nikt mnie nie ostrzegł, ze zeby otworzyła się szyjka macicy (ze wogole musi się otworzyć), będzie bolało jak przy porodzie, od 3 rano do 6 cierpiałam jak nigdy w zyciu, wzielam 5 ibupromow (nie pomagało), stękałam, płakałam parłam i zgieta w pół blagalam, by sie to skończyło, gdy wszyscy w domu spali spokojnym snem. I nad ranem wreszcie przeszło, chlusnęlo ze mnie mnostwo krwi, termometr pokazywal mi brak temperatury a ból odszedł. Skończyło się. Mąż w zyciu nie miał tak przerażonej miny gdy ręcznikami pap. wycierał pode mną kałużę krwi.
Dlatego boję się jak diabli tego samego scenariusza.
Przytulam Cię mocno ♥️ Straszna historia. W swej naiwności myślałam, że bijące serduszko w cp to tylko na filmach się zdarza 🤦🏼‍♀️. I straszne, że kobiety zawsze są zostawione same sobie z takim cierpieniem 😢

ja jak nie daj Boże wypiję herbate lub za dużo wody gdzieś godzinę przed snem, to czekają mnie 3-4 wycieczki siku z łóżka
mam dokładnie to samo ale tylko z herbatą - jak wypije herbatę przed snem to na bank będę musiała wstać na siku, a po zwykłej wodzie niekoniecznie

To nasikaj nam paskowy na wieczór znowu. Daj nam powód do radości i swietowania na weekend. Ja np przedwczoraj wypilam sama całą butelkę wina i zabieram się właśnie ponownie za skręcanie mebli 😁 dumna jestem, ze sobie tak radzę pięknie sama.
Dobrze że to wino przedwczoraj a nie przed chwilą bo nie wiadomo co by wyszło z tych mebli.

I żeby jeszcze dopełnic obraz tragicznej sytuacji w której się znajduje to dodam - jestem chora, ale nie mam l4 tylko zachorowałam podczas planowanego urlopu oraz właśnie czekam na panów ze spółdzielni mieszkaniowej, bo chyba sąsiad z góry mnie zalewa - zbiera mi się woda na suficie w kuchni...
Idź po l4 do lekarza to Ci się urlop cofnie z automatu. Szkoda urlopu ;)

@Lady With Cats ja coś tam widzę i sama wiem jak trudno uchwycić cień. Trzymam kciuki za ciebie!
Popijam przed pójściem spać szklanką wody suple...a że jem tego hurtowo to jakoś mi lepiej w psychice, że połknę i pójdę spać....i wciąż powtarzam sobie, że zacznę wcześniej, bo kończę wycieczkami nocnymi do łazienki;)

co do kredytu nam też skoczyło do 4 tys. rata. A z drugiej strony tych co znam bez kredytu to odziedziczyli lub dostali po rodzicach/dziadkach, więc takie mamy realia, ze jak się chce gdzieś mieszkać i nie zbierać do emerytury to trzeba płacić...

Jak się u was objawiały infekcje intymne ?
U mnie nadal mokro (jestem jakos 5-6dni po owu )nawet stary dzisiaj podczas seksu mówił ze fajnie tam w środku.
Możliwe ze to przez infekcje mam tak wilgotno ? Jakieś upławy albo coś ?
Żadnych dolegliwości Nie mam ( oprócz ciągłych wzdęć 😓)
Chyba pora iść do gina 😩

reklama
Do góry