reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Boże zaczyna mnie bolec prawy jajnik… jakby jednak z tego chujowego miała być owulacja.. pojebie mnie 🤬
Mnie zawsze w okolicach środka cyklu, aż do małpy raczej pobolewa prawy, a ostatnio byłam na usg w środku cyklu , to się zdziwiłam, bo pęcherzyk 22 mm był na lewym jajniku , którego praktycznie nie czułam, także widzisz, i czytałam tak o tym trochę, i to nie jest odosobniony przypadek , że boli np.z Prawej a owu z lewej i na odwrót. 🤷‍♀️

reklama
Nie liczę, nie jestem dobra w szacowaniu gramatury. Kiedyś miałam apke do której umiałam wpisać co najwyżej rzecz, która miała napisane gramy na opakowaniu 😆
Właśnie jem jak jadłam, mam domowe obiady w sumie w kółko te same, to co zmieniłam to to, że nie podjadam cukierków w pracy.
A ćwiczenia to są raczej lekkie, takie krótkie, seria po 5 minut na same ręce, albo po 5 minut na same nogi czy 15 minut jakiegoś rozciągania :) no i trochę więcej chodzę :)
Zapewne organizm się przestawi i powoli waga zacznie spadać. Nie poddawaj się :)

reklama
Do góry