Brownie1992
Moderator
Przecież Ty miałaś betę pozytywną ostatnioOdebrałam wynik AMH :-( 0,57
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież Ty miałaś betę pozytywną ostatnioOdebrałam wynik AMH :-( 0,57
daje sobie jeszcze pół roku na starania naturalne. jak nie wyjdzie to dalej zostaną mi do zbadania KIRY i te większe sprawy. Bo reszta już za mnąMoże trzeba pogłębić diagnostykę?
No ja byłam w szoku. Ale wyspana, bez stresu i męża musiałam upominać bo co chwilę za cyce łapał
Z drugiej strony... co badanie to wszystiei wyniki w normie a ciąży brak. Sama nie wiem czy się cieszyć czy płakać
och, nie przejmuj się tym, przecież jesteś w ciążyOdebrałam wynik AMH :-( 0,57
tak mam. Dzisiaj powtórzyłam. Ale czekałam na ten wynik 3 tyg i dzisiaj odebrałam…Przecież Ty miałaś betę pozytywną ostatnio
A napisałabyś więcej jak wygląda Twoja historia, inne wyniki, ile się starałaś?tak mam. Dzisiaj powtórzyłam. Ale czekałam na ten wynik 3 tyg i dzisiaj odebrałam…
miałam iść teraz do szpitala na pełna diagnostykę i lekarka mnie wysłała bym zbadała AMH.A napisałabyś więcej jak wygląda Twoja historia, inne wyniki, ile się starałaś?
Pierwszy dzień po L4? No to dużo cierpliwości życzę <3A ja melduję się w drodze do pracy po 5h snu i z przed@ bólem tyłu pleców…