reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

mojego kocham za to że ma dobre serce co widać mimo tego że zawsze stara się to ukryć ☺️ że jest sarkastyczny, ma super poczucie humoru i o mnie dba jak nikt chyba w życiu. I że zarazil mnie pasja do nurkowania i różem podróżujemy odkrywając wszystko co świat ma do zaoferowania

Zawodowo zarządza projektami choc w domu raczej ja mam ten tytuł 😉
w sumie jakbym zamieniła nurkowanie na żeglowanie to opis się zgadza w 100%☺️
Mój Stary po latach w korpo obecnie od kilku lat organizuje duże eventy sportowe, w czym mega się spełnia. Dlatego nie skarżę się, że często ogląda sport w TV bo mu to potrzebne do pracy😂
Jest wybitnym kucharzem co ubóstwiam 😍
I jest chyba troszkę nadwrażliwy jeśli chodzi o moje bezpieczeństwo - nie mogę jeździć uberem, autobusem miejskim po godz. 18 i rozmawiać z nieznajomymi 😜 wiem, że to z miłości wszystko i troski ale czasem się czuję jakbym miała 13 lat a nie skończone 31 😉

reklama
A mnie prawie nigdy nie bolą cycki ejjjj🙄😄
Chyba trochę mam cionsz, bo mnie coś gryzie z prawej strony, ale bardzo lekko, a to przecież 6 dni po owu 😬

I jakieś takie oszalałe libido mam jak na ten czas o zgrozo😱

Z 2 h temu było trzonowanko, a ja dalej myślę o Wacławie🤪🤣

Już dzisiaj dam mu żyć, ale jutro rano upomnę się o swoje😏
Ciesz się, że Cię cycki nie bolą, bo ja od wczoraj jak chodzę po schodach to trzymam cycki tak łupią 🤣
Mój ma wspaniałe poczucie humoru, więc jak idzie za mną po schodach to trzyma się za jajka 🤣 🤣 🤣

Mój leczy zęby, pracuje sam z dwoma asystentkami. Interesuje go akwarystyka, bardzo lubi programowanie, czytanie o inwestycjach. Relaksuje i usypia go aplikacja do nauki języków.
Lubi podróże jak ja, proseczjo.
Co w nim najbardziej lubię? Chyba to, że lubię z nim rozmawiać, wiem, że jest dobrym (chociaż czasem trudnym) człowiekiem.
Najbadziej nie lubię u niego podejścia do konfliktów- zamiast wszystko przegadać, znaleźć rozwiązanie, dystansuje się ode mnie, czuję jakby był obcy, staje się bardzo zimny i jego taktyka to „niech przyschnie”. No i czasami katastrofizuje.

Dziewczyny, nie wiem czy już kiedyś poruszałyście ten temat, bo nie jestem w stanie czytać wszystkich stron i wątków (macie zawrotną prędkość 😁): czy słyszałyście o ziołach Ojca Sroki nr 3? Może któraś z Was stosowała? Jakie macie podejście do takich naturalnych wspomagaczy?

Dziewczyny, nie wiem czy już kiedyś poruszałyście ten temat, bo nie jestem w stanie czytać wszystkich stron i wątków (macie zawrotną prędkość 😁): czy słyszałyście o ziołach Ojca Sroki nr 3? Może któraś z Was stosowała? Jakie macie podejście do takich naturalnych wspomagaczy?
Ja piłam na początku starań przez około dwa miesiące. Całkiem smaczne, bo lubię takie ziołowe herbatki. Czy coś dało? Nie, bo i tak nie miałam swoich owulacji 😂

Luźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
Cool ! :-)
Mój mąż pracuje w urzędzie zajmującym się różnymi świadczeniami (nie napisałabym tego na lokalnym forum, bo wtedy od razu pojawia się mnóstwo osób, którym trzeba załatwić jakiś dodatek :p; a te, swoją drogą, zaczynają się już od wczesnej ciąży...).
Co lubi? Piłkę nożną i muzykę z odległej epoki ;-) Np. The Beatles.
Co w nim kocham? Że jest taki spokojny. Czego nie znoszę? Że jest taki spokojny...

reklama
Do góry