reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Jak pięknie przeplatają się tematy defekacji z jedzeniowymi
Ja chyba jestem nienormalna, mogę jeść i oglądać dokument o wypróżnianiu, czy o polipach w odbycie. Nic mnie nie rusza.
Ja chyba jestem nienormalna, mogę jeść i oglądać dokument o wypróżnianiu, czy o polipach w odbycie. Nic mnie nie rusza.
Avy
PięknyZobacz załącznik 1500159
oto mój chleb. Jest spoko, ale powinnam dłużej piec i dać więcej soli. Dla węglowodanożercy jak ja - super opcja.
Nasturtium
Wygląda dobrze.Zobacz załącznik 1500159
oto mój chleb. Jest spoko, ale powinnam dłużej piec i dać więcej soli. Dla węglowodanożercy jak ja - super opcja.
Nasturtium
Luźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
LadyCaro
Ale super!Luźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
Mój Staruszek pracuje w korpo (centrala popularnej sieci apteko - drogerii), wolny czas spędza z miłością swojego życia - Mazdą i pływa (jest po AWF i pływał w mistrzostwach Polski). Dodatkowo skończył studia z naucznia języka angielskiego i umie hiszpański.
Kocham w nim troskliwość, nie znoszę tego, ze w kłotniach zachowuje się jak mój wróg.
Nasturtium
A co robi z Mazdą? Jakieś remonty, ulepszenia?Ale super!
Mój Staruszek pracuje w korpo (centrala popularnej sieci apteko - drogerii), wolny czas spędza z miłością swojego życia - Mazdą i pływa (jest po AWF i pływał w mistrzostwach Polski). Dodatkowo skończył studia z naucznia języka angielskiego i umie hiszpański.
Kocham w nim troskliwość, nie znoszę tego, ze w kłotniach zachowuje się jak mój wróg.
nikaplis
mojego kocham za to że ma dobre serce co widać mimo tego że zawsze stara się to ukryć że jest sarkastyczny, ma super poczucie humoru i o mnie dba jak nikt chyba w życiu. I że zarazil mnie pasja do nurkowania i różem podróżujemy odkrywając wszystko co świat ma do zaoferowaniaLuźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
Zawodowo zarządza projektami choc w domu raczej ja mam ten tytuł
Owulacja
Hehe jak kupowaliśmy auto, używane oczywiście, to patrzyliśmy czy już ma rdzę. I wszyscy mówili nam taki wierszyk:Ale super!
Słonko świeci, wiater wieje
Patrzcie jak Mazda rdzewieje
Serio one takie rdzewiejące?
reklama
Dong
*mjutCut miut i ożeszki
Podziel się: