reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Luźny temat na wieczór- coś więcej o Waszych facetach. Czym się zajmują, co lubią robić w wolnym czasie, co najbardziej w nich kochacie, czego nie znosicie.
Mój skończył studia budowlane i pracuje jako kierownik w firmie, która buduje wielkogabarytowe budynki. W wolnym czasie dużo czyta, trochę gra na kompie i ze mną w planszówki. Raczej typ domatora. Też ma fioła na punkcie samochodów, ale w garażu nie przesiaduje.
Kocham go za to, że organizuje życie domowe (nie takie codzienne rzeczy tylko "grubsze" tj. w co warto zainwestować itp.), bo ja takich spraw nie ogarniam, jest bardzo racjonalny (więc jak świruję to sprowadza mnie na ziemię), zawsze (naprawdę zawsze) potrafi mnie rozśmieszyć. Wkurza mnie to, że czasami przynosi nastawienie z pracy do domu i próbuje mną rządzić. Jesteśmy razem prawie 14 lat, więc znamy się jak wylot ;)

reklama
Ja też jestem wyczulona na błędy językowe, ale akurat „cionsz” w ogóle mnie nie drażni. Z biegiem lat przestałam też zwracać innym uwagę, jeśli ktoś mówi „bynajmniej” w rozumieniu „przynajmniej” to trudno, jestem w stanie to przeżyć 😋.
I chyba bardziej niż różnego rodzaju błędy, drażni mnie jak ktoś zwraca innym na nie nieustannie uwagę, a jak sam usłyszy jakiekolwiek słowa krytyki- obraża się. Nie mam tu absolutnie na myśli żadnej dziewczyny z forum, ale mam znajomą, która ma się za językoznawcę i jak tylko wychwyci jakiś błąd to z satysfakcją i uszczypliwością zwraca uwagę, natomiast sama często popełnia gafy językowe i wtedy krytyka wyzwala agresję.
Mnie drażni po najmniejszej linii oporu, nie wiem czemu. 🙄 Przecież to oczywiste że mówi się po linii najmniejszego oporu 😁 albo "w każdym bądź razie"... 😬

Albo cycki bolą! 🤣 Jak mnie od wczoraj 🤣
A mnie prawie nigdy nie bolą cycki ejjjj🙄😄
Chyba trochę mam cionsz, bo mnie coś gryzie z prawej strony, ale bardzo lekko, a to przecież 6 dni po owu 😬

I jakieś takie oszalałe libido mam jak na ten czas o zgrozo😱

Z 2 h temu było trzonowanko, a ja dalej myślę o Wacławie🤪🤣

Już dzisiaj dam mu żyć, ale jutro rano upomnę się o swoje😏

A mnie prawie nigdy nie bolą cycki ejjjj🙄😄
Chyba trochę mam cionsz, bo mnie coś gryzie z prawej strony, ale bardzo lekko, a to przecież 6 dni po owu 😬

I jakieś takie oszalałe libido mam jak na ten czas o zgrozo😱

Z 2 h temu było trzonowanko, a ja dalej myślę o Wacławie🤪🤣

Już dzisiaj dam mu żyć, ale jutro rano upomnę się o swoje😏
Mnie cycki bola od 3 dni, nawet mi urosly 😱 maz potwierdził. W jajniku tez mnie kłuje;) Znowu mam wszystkie objawy ciąży poza dwoma kreskami na teście 🤣😜

A co robi z Mazdą? Jakieś remonty, ulepszenia?
ja nawet nie wiem co on tam grzebie :D przychodzi i mi opowiada a mój mózg:
Snoop Dogg Dancing GIF by Romy

Hehe jak kupowaliśmy auto, używane oczywiście, to patrzyliśmy czy już ma rdzę. I wszyscy mówili nam taki wierszyk:
Słonko świeci, wiater wieje
Patrzcie jak Mazda rdzewieje 😆
Serio one takie rdzewiejące? 😆😏
tak, rdzewieją. Po naszje nie widać, Stary mówi, ze gdzieś od dołu chyba coś ma

reklama
ja nawet nie wiem co on tam grzebie :D przychodzi i mi opowiada a mój mózg:
Snoop Dogg Dancing GIF by Romy

tak, rdzewieją. Po naszje nie widać, Stary mówi, ze gdzieś od dołu chyba coś ma
Jest cos takiego jak konserwacja podwozia - podobno w Mazdach niezbędna. B mi coś o tym mowil kiedys, ale jak u ciebie - mozg mi po chwili odpłynął 🤣🤣

Do góry