reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Zaczęłam go brać jakoś zaraz na początku cyklu i nie miałam po nim okresu aż do wywołania, czyli zadziałał od razu
To trochę się obawiam jak u mnie zadziała, ale nic, gin zaleciła, zrobiła na mnie w miarę dobre wrażenie, badania pokazują, że może się u mnie sprawdzić, więc spróbuję. I tak mam cykl w cały świat.

A ciapkapustę czasem robicie? Ja jestem fanką ♥️
Nie, taka ciapkapusta nie znajduje zwolenników w naszym domu. Mi smakowała.

Kluski śląskie jak najbardziej (ja nie przepadam).
To wino z colą zero 🙂
Pomijając fakt, że nie cierpię Coli zero, to samo połączenie dla mnie nie do przejścia😬.
Disgusted No Good GIF by britbox

To trochę się obawiam jak u mnie zadziała, ale nic, gin zaleciła, zrobiła na mnie w miarę dobre wrażenie, badania pokazują, że może się u mnie sprawdzić, więc spróbuję. I tak mam cykl w cały świat.
To na pocieszenie mogę dodać, że po 3 miesiącach brania inozytolu i Mioveli nac byłam na monitoringu w 17dc i miałam pęcherzyk 20 mm, który jak byłam na wizycie 4 dni później był już elegancko pęknięty. Cykle mi się "unormowały" do 32-35 dni. Inozytolu nie biorę bo jestem leniem śmierdzącym ale boje się odstawić Miovelie
Aktualnie jestem w 4dc i bardzo boli mnie brzuch, jak zawsze podczas brania Mioveli

słuchajcie, właśnie wstawiłam do pikarnika chleb z siemienia lnianego :D
ciekawe czy bedzie trzeba to wyjebać do śmieci :D
Daj znać czy dobry 😉

Podziałałam w kuchni- zdrowe naleśniki i skyrnik.
Co u Was dzisiaj dobrego do jedzenia?
U mnie dzisiaj łamanie diety. Robię sushi :)
Ja mam w planie zrobić z mąki migdałowej, daj znać jak ten smakuje.
Bardzo, bardzo poproszę o przepis jeśli wyjdzie smaczny :)
W ogóle od wczoraj mam chęć na jakieś niezbyt dietetyczne jedzenie.

Flaki mi się marzą…Jejku, jak ja uwielbiam flaki wołowe😍.
Im więcej farfocli, tym lepsze.
Rany, ale mi apetytu narobiłaś :)

reklama
narazie ładnie pachnie, ładnie urósł. Jeszcze 20 minut. Oczywiście nie byłabym sobą, jakbym ni zrobiła na oko xD nie odważałam nic

Do góry