reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Zaczęłam go brać jakoś zaraz na początku cyklu i nie miałam po nim okresu aż do wywołania, czyli zadziałał od razu
To trochę się obawiam jak u mnie zadziała, ale nic, gin zaleciła, zrobiła na mnie w miarę dobre wrażenie, badania pokazują, że może się u mnie sprawdzić, więc spróbuję. I tak mam cykl w cały świat.

A ciapkapustę czasem robicie? Ja jestem fanką ♥️
Nie, taka ciapkapusta nie znajduje zwolenników w naszym domu. Mi smakowała.

Kluski śląskie jak najbardziej (ja nie przepadam).
To wino z colą zero 🙂
Pomijając fakt, że nie cierpię Coli zero, to samo połączenie dla mnie nie do przejścia😬.
Disgusted No Good GIF by britbox

To trochę się obawiam jak u mnie zadziała, ale nic, gin zaleciła, zrobiła na mnie w miarę dobre wrażenie, badania pokazują, że może się u mnie sprawdzić, więc spróbuję. I tak mam cykl w cały świat.
To na pocieszenie mogę dodać, że po 3 miesiącach brania inozytolu i Mioveli nac byłam na monitoringu w 17dc i miałam pęcherzyk 20 mm, który jak byłam na wizycie 4 dni później był już elegancko pęknięty. Cykle mi się "unormowały" do 32-35 dni. Inozytolu nie biorę bo jestem leniem śmierdzącym ale boje się odstawić Miovelie
Aktualnie jestem w 4dc i bardzo boli mnie brzuch, jak zawsze podczas brania Mioveli

słuchajcie, właśnie wstawiłam do pikarnika chleb z siemienia lnianego :D
ciekawe czy bedzie trzeba to wyjebać do śmieci :D
Daj znać czy dobry 😉

Podziałałam w kuchni- zdrowe naleśniki i skyrnik.
Co u Was dzisiaj dobrego do jedzenia?
U mnie dzisiaj łamanie diety. Robię sushi :)
Ja mam w planie zrobić z mąki migdałowej, daj znać jak ten smakuje.
Bardzo, bardzo poproszę o przepis jeśli wyjdzie smaczny :)
W ogóle od wczoraj mam chęć na jakieś niezbyt dietetyczne jedzenie.

Flaki mi się marzą…Jejku, jak ja uwielbiam flaki wołowe😍.
Im więcej farfocli, tym lepsze.
Rany, ale mi apetytu narobiłaś :)

reklama
narazie ładnie pachnie, ładnie urósł. Jeszcze 20 minut. Oczywiście nie byłabym sobą, jakbym ni zrobiła na oko xD nie odważałam nic

Do góry