reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja ostatnio w weekendy nie patrzę na dietetyczność wcale, jemy co lubimy, w miarę zdrowo, ale bez przesady😁
Jedyne co bym chciała zmienić to jedzenie owoców w dzień, a nie tuż przed snem jak to robię teraz, ale może wrócę do tego od poniedziałku.
no ja to mam balans w życiu, raz zdrowo raz niebardzo i tak sobie żyję :D

reklama
A ja mam techniczne pytanie- dyskusje w marcu prowadzimy dalej tutaj, tak? Na wątku marcowym jedynie piszemy o wynikach testów jeśli się zapiszemy?

Heloł! Miałyśmy meldować o przyjemnościach. Wczoraj ewidentnie mi nie poszło przez małą Bobisławę, ale dziś nadrabiam. Przypominam tylko, że u mnie już późny wieczór ;) Była Tajska knajpa i bardzo wyśmienite wino i prześwietna marynowana feta do tego wina i teraz muzyczka się sączy z głośników, dzieciok o dziwo śpi, kto wie, kto wie, co jeszcze się wydarzy ;)

reklama
W ogóle od wczoraj mam chęć na jakieś niezbyt dietetyczne jedzenie.

Flaki mi się marzą…Jejku, jak ja uwielbiam flaki wołowe😍.
Im więcej farfocli, tym lepsze.

Do góry