na podstawie piku bym powiedziała, że owu miałaś najpóźniej 14.02, na podstawie samej temperatury, że mogła być nawet 15.02(choć jest wielki rozjazd z owulakiem wtedy, nie wiem na ile to prawdopodobne, ale gdybyś mi dała sama temperaturę, to bym strzelala w 14-15.02)
Zakladajac, że była 13.02 - czyli najwcześniej, jak według premom, to jesteś dzisiaj 12 dpo. Implantacja może nastąpić właśnie do 12dpo, więc jeszcze nic straconego.
Nawet licząc od tej najbardziej pożądanej implantacji, czyli do 10 dpo, 12dpo może jeszcze nie być widać.
A u Ciebie nie wiadomo kiedy dokładnie była, bo mogłaś mieć 2 dni po piku, czyli dziś byłby 11dpo, a wtedy w ogóle nic nie jest przesadządzone.
Powiem jeszcze tak: mi się pik i temperatura zjeżdżają z reguły, więc mi jest łatwiej. I ja uznaje, że mam Sik Ostateczny 13dpo wieczorem, choć już brak choćby cienia w 13dpo rano to jest ten moment, gdzie już mam prawie pewność, że się nie uda.
Podsumowujac: ja bym Ci dała jeszcze dwa dni. Może nie jakiejś wiesz, ogromnej nadziei, ale jeszcze te dwa dni do skreślenia tego cyklu po prostu.