reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Laski. Nie zastestuje chyba wytrzymam. Ale owu prawdopodobnie byla 14.02 czy dzis wynik byłby 100% (nawet negatyw)
Okres nic nie powie, bo biorę progesteron dopiero jak odstawie 😞
A powiedz mi dlaczego bierzesz proga? Nie masz swoich okresów, masz stwierdzoną niegomogę, czy jeszcze inny powód?

reklama
Ja to się biję z myślami, czy nie wziąć dupka… to wtedy chociaż mam pewność, że okres przyjdzie… a tak to podplamianie to u mnie pewnie niedór proga i tyle…
Jak myślicie?

Ja to się biję z myślami, czy nie wziąć dupka… to wtedy chociaż mam pewność, że okres przyjdzie… a tak to podplamianie to u mnie pewnie niedór proga i tyle…
Jak myślicie?
nie wiem czy branie dupka kilka dni przed okresem na sens. Przedłużysz sobie cykl. Jeśli się nie uda to może wybierz się w przyszłym cyklu na pełen monitoring, po owulacji zbadaj próg i wtedy wiadomo będzie czy jest sens włączać dupka 🤔

nie wiem czy branie dupka kilka dni przed okresem na sens. Przedłużysz sobie cykl. Jeśli się nie uda to może wybierz się w przyszłym cyklu na pełen monitoring, po owulacji zbadaj próg i wtedy wiadomo będzie czy jest sens włączać dupka 🤔
Popieram. Poza tym branie dupka to minimum 7 dni (chyba tak jest w wytycznych) i od tego czasu okres ma przyjść po max 14 dniach. Więc sporo cykl może się wydłużyć.
Przypomnij mi @Nasturtium badałaś proga około 7dpo? Wybacz, ale już mi się miesza co kto kiedy badał. Ile jesteś teraz dpo?

No ja teraz zbadałam, był nieco ponad 7, także kiepsko.

reklama
Do góry