reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja bym nie brała dupka przy progu ponad 7ng/ml. Szczególnie, że jesteś już szacunkowo 10-12 dpo. Miesiączka przyjdzie, wynik naprawdę nie jest zły. Nie martw się :) Na następnej konsultacji z ginem obgadaj to. Zakładając, że teraz zaczęłabyś brać dupka to brałabyś go minimum 7 dni. A co jeśli @ przyszłaby w trakcie brania dupka? Ja bym nie brała.
Racja, ale jednak jak okres za jakiś tydzień się nie pojawi to chyba wtedy wziąć powinnam, prawda?

reklama
Proszę o raporty co dzisiaj dobrego dla siebie zrobiłyście!
Być może coś pominęłam, potem spróbuję nadrobić, dzisiaj znowu trochę z doskoku, a tu nie ma przestojów 😁

Proszę o raporty co dzisiaj dobrego dla siebie zrobiłyście!
Być może coś pominęłam, potem spróbuję nadrobić, dzisiaj znowu trochę z doskoku, a tu nie ma przestojów 😁
To ja się pochwale! 🌸 Miałam mieć dzisiaj lekarza i wzialam aż specjalnie urlop z racji ze mam go wiele, lekarza odwołano mi z samego rana, mogłam cofnąć urlop, ale stwierdziłam ze yebać 💁‍♀️ i większość czasu spędziłam na kanapie wpieprzając chipsy i oglądając Love Never Lies 😅

To ja się pochwale! 🌸 Miałam mieć dzisiaj lekarza i wzialam aż specjalnie urlop z racji ze mam go wiele, lekarza odwołano mi z samego rana, mogłam cofnąć urlop, ale stwierdziłam ze yebać 💁‍♀️ i większość czasu spędziłam na kanapie wpieprzając chipsy i oglądając Love Never Lies 😅
Cudownie 😁
To jeszcze jakaś przyjemność teraz!

reklama
Do góry