reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Domyślam się, że tak może być, no ale co ja poradzę, że akurat ciąża zgrała się z naszym chwilowym poddaniem się. 😅
Właśnie dlatego i ja tego nie piszę chociaż u mnie "odpuszczenie" zadziałało 2 razy. Ale ciii
Spora część z nas tutaj pakuje w siebie kosmiczne ilości leków, których ulotek lepiej nie czytać. Robi inseminacje, ivf. Walczymy z różnymi zdiagnozowanymi lub jeszcze nie chróbskami. Więc jak słyszymy o odpuszczaniu to nóż się w kieszeni otwiera.
Co się stanie jeśli odpuszczę? Tabsy, dietę? Zapewne nie dostanę okresu przez pół roku, moje jajniki będą całe zawalone mikropęcherzykami i na deser mogę sobie zafundować raka endometrium i inne cudowności.
Także tego... Nic już więcej nie piszę.

reklama
Do góry