reklama
Rozwiązanie
Test pozytywny, kreskę widać gołym okiem.
Autorka urodziła 4 miesiące temu, więc to już raczej nie jest poporodowa beta.
Autorka urodziła 4 miesiące temu, więc to już raczej nie jest poporodowa beta.
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ale się krechy sypią Jest krecha jak nic
Ostensible
Coś tam już widać najlepiej zrobić betę wtedy nie ma się wątpliwości
Dziewczyny, chciałam zrobić dziś drugi test żeby potwierdzić i wyprzedziło mnie krwawienie(5 dni po spóźnionej @) silny ból w podbrzuszu i ból w dole kręgosłupa. Boje się, ze to nie spóźniona miesiączka tylko wczesne poronienie. Czuje się tak samo jak przy poprzednim poronieniu(w 5 tygodniu). Zaznaczę, ze nigdy @ nie spóźniła mi się więcej jak 1 dzień. Nie wiem co myśleć. Czy jeżeli w poniedziałek zrobię beta HCg z krwi to jeszcze wyjdzie czy byłam w ciąży?
Fado123
Najprawdopodobniej biochemia, myślę że beta jeszcze coś pokaże , choć pewności nie ma ,przykro miDziewczyny, chciałam zrobić dziś drugi test żeby potwierdzić i wyprzedziło mnie krwawienie(5 dni po spóźnionej @) silny ból w podbrzuszu i ból w dole kręgosłupa. Boje się, ze to nie spóźniona miesiączka tylko wczesne poronienie. Czuje się tak samo jak przy poprzednim poronieniu(w 5 tygodniu). Zaznaczę, ze nigdy @ nie spóźniła mi się więcej jak 1 dzień. Nie wiem co myśleć. Czy jeżeli w poniedziałek zrobię beta HCg z krwi to jeszcze wyjdzie czy byłam w ciąży?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Myślę, że w poniedziałek beta jeszcze by pokazała, czy było coś na rzeczy...
Przykro mi
Przykro mi
klaudusia21
Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Co o tym sądzicie?
Załączniki
SleepingBeauty
Ja widzę drugą kreskę : )Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Co o tym sądzicie?
Jak dla mnie ciąża
Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Co o tym sądzicie?
reklama
Ostensible
Ja tez widzę druga kreskę