reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Druga kreska na teście

Cześć, jestem tu nowa. Chciałabym się podzielić zdjęciem testu ciążowego i zapytać czy tylko ja widzę tam cień drugiej kreski? Test robiony drugi dzień po spodziewanej @. Z góry dziekuje za odpowiedz.
23BBC320-95AC-454C-8E76-AEE84C7B21C4.jpeg

reklama
reklama
Dziewczyny, chciałam zrobić dziś drugi test żeby potwierdzić i wyprzedziło mnie krwawienie(5 dni po spóźnionej @) silny ból w podbrzuszu i ból w dole kręgosłupa. Boje się, ze to nie spóźniona miesiączka tylko wczesne poronienie. Czuje się tak samo jak przy poprzednim poronieniu(w 5 tygodniu). Zaznaczę, ze nigdy @ nie spóźniła mi się więcej jak 1 dzień. Nie wiem co myśleć. Czy jeżeli w poniedziałek zrobię beta HCg z krwi to jeszcze wyjdzie czy byłam w ciąży?

Dziewczyny, chciałam zrobić dziś drugi test żeby potwierdzić i wyprzedziło mnie krwawienie(5 dni po spóźnionej @) silny ból w podbrzuszu i ból w dole kręgosłupa. Boje się, ze to nie spóźniona miesiączka tylko wczesne poronienie. Czuje się tak samo jak przy poprzednim poronieniu(w 5 tygodniu). Zaznaczę, ze nigdy @ nie spóźniła mi się więcej jak 1 dzień. Nie wiem co myśleć. Czy jeżeli w poniedziałek zrobię beta HCg z krwi to jeszcze wyjdzie czy byłam w ciąży?
Najprawdopodobniej biochemia, myślę że beta jeszcze coś pokaże , choć pewności nie ma ,przykro mi

Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Co o tym sądzicie? 🤔

Załączniki

• received_762299917595168.jpeg
    received_762299917595168.jpeg
    32,9 KB · Wyświetleń: 796
Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Co o tym sądzicie? 🤔
Ja widzę drugą kreskę : )

Jak dla mnie ciąża

reklama
Do góry