reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drogeria :)

reklama
Ja sobie zakupilam "intensywny preparat antycellulitowy" i "specjalny preparat do pielegnacji biustu" z serii Perfecta mama (dax cosmetics). Czy dzialaja okaze sie po ciazy:p poki co smaruje tym pierwszym brzucho.boczki,dupke i gorna czesc ud,a drugim piersi i ramiona. Pieknie pachna!

JA cala ciaze smarowalam sie preparatem na rozstepy i bylo ok, a i tak 2 tyg przed porodem wyskoczylo mi pelno na brzuszku i udach. Czytalam, ze to glownie kwestia genow, wiadomo, ze warto tez uzywac kosmetykow, ale jak sa nam pisane rozstepy to drogie kremy tego nie zmienia - niestety.

Ja niestety tez słyszałam , ze wszystko zależy od genów i niektóre jesteśmy podatne na rozstepy. Koleżanka bardzo mi
poleciła Mustela 9 miesięcy- stretch marks- double action . Niestety ona jest trochę droższa bo ok 60-70 zł.

Ja uzywalam Fissan . Kremowalam codziennie brzuszek i pomimo,ze bardzo urosl nie mialam zadnych rozstepow. Polecam !!!

ja tez trochę fissana używałam, ale on może wdużej mierze nie pasować pod tym względem, że makabrycznie tłusty, w zasadzie mało co się wchłania, ale na pewno dobrze nawilża

na pewno polecę Mustelle - cała seria jest ok - swego czasu też używałam ziajki - też jest seria brzuszkowa.
Ppo pierwszej ciąży brzuszek czysty ale niestety pośladki w rozstępach a to dlatego, ze generalnie mam wąskie biodra i tak się porobiło w tym miejscu...

Polecam samo robiony peeling - oliwka+ cukier wymieszać i delikatnie myjką bawełnianą wcierać w skórę - będzie super nawilżona, a nie lepka jak po samej oliwce i fajnie ukrwiona...

Dziewczyny jakiego tuszu do rzęs używacie?

ja aktulanie używam loreal lash architect - ale nie wiem czy zwykłe 2000 calorie nie są takie same...

Naturalny pelling oliwa z oliwek+ kawa mielona. Cudowna skóra i piękny zapach. Polecam

Ja obecnie mam tusz firmy Clinique ale chce zmienić. Miałam z loreal Architect 4D. Lubię eksperymentować dlatego pytam jakich ruszy uzywacie :)

Ja niestety tez słyszałam , ze wszystko zależy od genów i niektóre jesteśmy podatne na rozstepy. Koleżanka bardzo mi
poleciła Mustela 9 miesięcy- stretch marks- double action . Niestety ona jest trochę droższa bo ok 60-70 zł.

Kupilam - i jak na razie bardzo lubie mustele za zapach i to jak sie wchlania. Czy dziala powiem za kilka miesiecy :-)

Naturalny pelling oliwa z oliwek+ kawa mielona. Cudowna skóra i piękny zapach. Polecam

Ja obecnie mam tusz firmy Clinique ale chce zmienić. Miałam z loreal Architect 4D. Lubię eksperymentować dlatego pytam jakich ruszy uzywacie :)

Tez uzywam teraz loreal architect. Nawet nie jest zly, ale kolejny zamierzam kupic innej firmy - ciagle szukam tuszowego idealu:-)

I nie skończyłam o tych kosmetykach, bo mały mi się obudził a cały weekend zalatany był.
Więc te kosmetyki anytcellulitowe przeznaczone dla kobiet w ciązy to jak najbardziej. ale ozostła reszta wyszczuplających nie dla kobiet w ciązy to nie.
Kosmetyki z wyciągiem z białak soi, olejem sojowym,kosmetyki z algami,tetracykliny zawarte w kosmetykach przeciwtrądzikowych,olejek rozmarynowy,olejek bergamotowy,kwasy owocowe AHA.

JA używam tuszu z Bourjois tego czarnego z rozowa zakretka albo zólty Meybelinne

reklama
Do góry