Wiola35*
Fanka BB :)
Mam teraz konsultacje z Panią psycholog w formie online. To nie to samo co bezpośrednio ale i tak bardzo mi pomagają. Dentystę udało się ogarnac. Bogu dzięki bo małemu jak się okazało ropa podeszła, zaczął puchnąć także żadne przeciwbolowe by mi nie pomogły. Na szczęście dostałam namiar do dentysty który ma gabinet w domu i się zlitowal.Znalazłaś dentystę? Kurde święto plus covid masakra w temacie...
A ty, chodzisz wciąż do psychologa?
Nie znam reszty twoich kłopotów ale nawet walka o Dominika na pewno wiele Cie kosztowała, dbaj o siebie!
A z innej beczki, podziwiam Twojego męża, mój się bał wziąć na ręce maleństwa a większe były niż twój! A wszelkich inkubatorow itp to się bal jak nie wiem! Twój jest bardzo dzielny, super!
A mój mąż cóż no przebieranie poszło tak że Panie położne musiały zmienić body, bo synek i mąż nie zsynchronizowali się w trakcie zmieniania pieluchy i Dominik wszystko pięknie osiusial ale fakt jest dzielny i nie boi się brać małego. Teraz już super bo jesteśmy w tym otwartym inkubatorze to maluch już taki na wyciągnięcie ręki.