reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dominik - mały wojownik

Znalazłaś dentystę? Kurde święto plus covid masakra w temacie...
A ty, chodzisz wciąż do psychologa?
Nie znam reszty twoich kłopotów ale nawet walka o Dominika na pewno wiele Cie kosztowała, dbaj o siebie!
A z innej beczki, podziwiam Twojego męża, mój się bał wziąć na ręce maleństwa a większe były niż twój! A wszelkich inkubatorow itp to się bal jak nie wiem! Twój jest bardzo dzielny, super!
Mam teraz konsultacje z Panią psycholog w formie online. To nie to samo co bezpośrednio ale i tak bardzo mi pomagają. Dentystę udało się ogarnac💪. Bogu dzięki bo małemu jak się okazało ropa podeszła, zaczął puchnąć 😨także żadne przeciwbolowe by mi nie pomogły. Na szczęście dostałam namiar do dentysty który ma gabinet w domu i się zlitowal.

A mój mąż cóż no przebieranie poszło tak że Panie położne musiały zmienić body, bo synek i mąż nie zsynchronizowali się w trakcie zmieniania pieluchy i Dominik wszystko pięknie osiusial 😁ale fakt jest dzielny :) i nie boi się brać małego. Teraz już super bo jesteśmy w tym otwartym inkubatorze to maluch już taki na wyciągnięcie ręki.

reklama
Cześc dziewczyny. Oddychamy sami od rana :) Pan doktor powiedział że Dominiczek będzie teraz pod obserwacja. Jeśli dalej będzie sobie radził to ekstra, jeśli będzie jeszcze kłopot dostanie sterydki żeby już pchnąć go do domku ❤️. Mieliśmy badania główki, serduszka, płucek, nerek i innych organów. Wyszły bardzo dobrze. Płucka delikatna dysplazja ale to wcześniak więc nie jest to niczym niezwykłym w każdym razie doktor podkreślił że naprawdę lekka. Tak więc póki co jest dobrze :)

Załączniki

• received_1062362470880961.jpeg
    received_1062362470880961.jpeg
    128,8 KB · Wyświetleń: 297
Cześc dziewczyny. Oddychamy sami od rana :) Pan doktor powiedział że Dominiczek będzie teraz pod obserwacja. Jeśli dalej będzie sobie radził to ekstra, jeśli będzie jeszcze kłopot dostanie sterydki żeby już pchnąć go do domku ❤. Mieliśmy badania główki, serduszka, płucek, nerek i innych organów. Wyszły bardzo dobrze. Płucka delikatna dysplazja ale to wcześniak więc nie jest to niczym niezwykłym w każdym razie doktor podkreślił że naprawdę lekka. Tak więc póki co jest dobrze :)
aż się wierzyć nie chce, że taki duży chłopak z niego.
Tak z ciekawości, na kiedy miałaś termin porodu ?

Cześc dziewczyny. Oddychamy sami od rana :) Pan doktor powiedział że Dominiczek będzie teraz pod obserwacja. Jeśli dalej będzie sobie radził to ekstra, jeśli będzie jeszcze kłopot dostanie sterydki żeby już pchnąć go do domku [emoji3590]. Mieliśmy badania główki, serduszka, płucek, nerek i innych organów. Wyszły bardzo dobrze. Płucka delikatna dysplazja ale to wcześniak więc nie jest to niczym niezwykłym w każdym razie doktor podkreślił że naprawdę lekka. Tak więc póki co jest dobrze :)
Super wieści. Czekamy kiedy już będziecie w domku [emoji7]

Cześc dziewczyny. Oddychamy sami od rana :) Pan doktor powiedział że Dominiczek będzie teraz pod obserwacja. Jeśli dalej będzie sobie radził to ekstra, jeśli będzie jeszcze kłopot dostanie sterydki żeby już pchnąć go do domku [emoji3590]. Mieliśmy badania główki, serduszka, płucek, nerek i innych organów. Wyszły bardzo dobrze. Płucka delikatna dysplazja ale to wcześniak więc nie jest to niczym niezwykłym w każdym razie doktor podkreślił że naprawdę lekka. Tak więc póki co jest dobrze :)
Czas wracać do domu... Niedługo święta... Adwent zacznie nowy rok... Czas do domu [emoji3059][emoji537][emoji178]

reklama
Do góry