Iwonka3338
Fanka BB :)
Super dużo zdrowia dla was cieszymy się ze wszytko z malutkim dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już wychodzę na prostą.. Tak psychicznie. Teraz mamy dwa razy odwiedziny po godzinkę czasem więcej. Staramy się mocno wykorzystać ten czas. Szczerze powiem że w tym roku wyczerpałam limit nieszczęść, musi być dobrze... Ciągle to sobie powtarzam.Możesz go widywać codzień? Te przykrości z którymi się borykalas już ogarnięte?
Dziękujemy bardzo. Też wyłam ale chyba te słowa które mi ta Pani powiedziała były mi potrzebne i wiedziałam, że muszę wziąść się w garść, nie mogę się poddać bo on bardzo na mnie liczy@Wiola35* i powiem Ci tak po cichutku, że kiedy przeczytałam to co napisałaś o wcześniaczkach (że woli być głodny ale przytulony) to wyłam jak bóbr. Niesamowicie silna z Ciebie kobieta i masz niesamowicie silnego synka ❤
Jest cudownie [emoji7] za niedługo do domu was wyrzuca [emoji3059]Jak widać jesteśmy już puckiem . Pani położna zrobiła mi niespodziankę i podesłała smsa z informacją że mały śpi, jak widać jedzonko jest . 10 ml pijemy już z butelki reszta sonda ale pomału a do przodu. Jest dobrze
Jestem pod wrażeniem tego małego człowieka. Jest naprawdę cudowny, trzymam za was kciuki jeszcze bardziej.Jak widać jesteśmy już puckiem . Pani położna zrobiła mi niespodziankę i podesłała smsa z informacją że mały śpi, jak widać jedzonko jest . 10 ml pijemy już z butelki reszta sonda ale pomału a do przodu. Jest dobrze