reklama
W takim razie dodam wiary również ja.Właśnie takie historie wczesniakow dodają wiary, że może być dobrze dziękuję
Moja Zuzia urodzona pierwszego dnia 29 tyg z wagą 1 kg. Przez niską wagę zaliczona jako skrajny wcześniak. Do domu zabralam ją po 9 tygodniach, teraz ma 2 lata i 5 mcy. Jak narazie bez rehabilitacji, bez wady wzroku (na Cpapie była ponad 7 tygodni), bez problemu ze słuchem, nie choruje.Jak narazie rozwija się bardzo dobrze na kazdej kontroli w poradni slyszalam ze nie ma oznak wczesniactwa.
Tobie życzę samych dobrych wiadomości i dużo zdrówka dla Dominika
Wiola35*
Fanka BB :)
Tak dziś mamy kilogram czujemy się ok. Bakterii już brak. A reszta bez zmianHej! Mamy juz ten kilogram ?
Co tam u was ?
Wiola35*
Uściski i buziaki dla Zuzi, dziękujemy bardzo, mam nadzieję, że i Dominik da radęW takim razie dodam wiary również ja.
Moja Zuzia urodzona pierwszego dnia 29 tyg z wagą 1 kg. Przez niską wagę zaliczona jako skrajny wcześniak. Do domu zabralam ją po 9 tygodniach, teraz ma 2 lata i 5 mcy. Jak narazie bez rehabilitacji, bez wady wzroku (na Cpapie była ponad 7 tygodni), bez problemu ze słuchem, nie choruje.Jak narazie rozwija się bardzo dobrze na kazdej kontroli w poradni slyszalam ze nie ma oznak wczesniactwa.
Tobie życzę samych dobrych wiadomości i dużo zdrówka dla Dominika
G
gość _199
Gość
Dorodny chłopak ! czekam na więcej zdjęć i oczywiście na zdjęcie we właściwym łóżeczko, w waszym domku, przy rodzicach <3
Super, oby tak dalej. Bo cuda zdarzają się często :-)Tak dziś mamy kilogram czujemy się ok. Bakterii już brak. A reszta bez zmian
olka100993
Super sobie radzi mały bohater
reklama
Porzeczka1234
Podczytuje kibicuje i cieszę się ogromnie z 1kg super . Ściskam mocno dzielna mamęTak dziś mamy kilogram czujemy się ok. Bakterii już brak. A reszta bez zmian