reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Mamuska- zycze Tobie jak naj naj...........Ja sama bym juz chciala.
Monia- Twe opisy sa rozbrajajace, wystarczy mnie sie pod nimi podpisac i kazdy wie jak ja sie czuje ;D Jednak za najwieksze paskudztwo ciazy uwazam rwe kulszowa, zadna pozycja nie jest dobra dla mnie
Monia- Twe opisy sa rozbrajajace, wystarczy mnie sie pod nimi podpisac i kazdy wie jak ja sie czuje ;D Jednak za najwieksze paskudztwo ciazy uwazam rwe kulszowa, zadna pozycja nie jest dobra dla mnie
PaulinaAnna
Wiesz niektorzy mowia ze spacerki pomagaja, pija herbatke malinowa.... dla mnie juz jestes poza 37 tc wiec nic sie nie stanie jak bedziesz probowac "popchnac" nature.
Ja czekam zna moj 37 tc i sama bede "popychac" ;D
Ja czekam zna moj 37 tc i sama bede "popychac" ;D
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Mamuska opisz troche ten czop, bo ja nie wiem na co czekac :-[
Dziewczynki, ja tez bym chciala juz miec dzidzie w ramionach :
Dziewczynki, ja tez bym chciala juz miec dzidzie w ramionach :
Gwiazdeczka pisze:Mamuska opisz troche ten czop, bo ja nie wiem na co czekac :-[
No wlasnie, ja tez nie bardzo wiem czego sie spodziwac. Niektorzy pisza o bialej wydzielinie, ale ja nie wiem, czy to u mnie to uplawy czy wlasnie ten czop sluzowy.
Ktoras z mamus pisala, ze przed porodem powracaja mdlosci. Ja co prawda w ciazy nie mialam mdlosci, ale wczoraj wieczorem znienacka zrobilo mi sie niedobrze, ledwo dobieglam do toalety. Wczesniej niesamowicie rozbolala mnie glowa. Moze te mdlosci mnie zlapaly wlasnie przez ten bol glowy.
Czy mdlosci przed porodem pojawiaja sie dzien czy raczej tydzien przed porodem ?? Mam juz sie szykowac ?? Jejku boje sie troche.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Mala mi ja taka biala wydzieline to mam juz od 2 tygodni, a nie dobrze mi przed posilkami, mezus mowi, ze to z glodu, ale czy ja wiem...
reklama
Agnieszka18
Dokładnie Gwiazdeczko - mie się też robi niedobrze ale zauważyłam że głównie wtedy kiedy przegapię pory jedzenia i robie sie głodna jak wilk
Podziel się: