reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dolegliwości

.....ja dziś cierpie poniewaz bardzo boli mnie tam na "dole"......dziwne to uczucie....jutro szkola rodzenia ale nie bedziemy cwiczyc...nie mozemy.....bo inaczej reszta par obejrzy poród na żywo ;)
......boli.....boli...... :( idziemy spać...by nie czuc....

reklama
I za mna nocka, bolesna....rwalo mnie w podbrzuszu jakby mi kto naciagal w dol miesnie, a do tego rwa kulszowa...wrrr ...Jakby kto mnie widzial jak ja sie w lozku na bok obracam z nogami wysoko podciagnietymi to by sie usmial ;)
Milkshake- ja juz sie czuje w twej sytuacji, i widze siebie latajaca po korytarzu szpitalnym i bruzgajaca na personel >:D

Dziewczęta ja również nie mogę znaleźć sobie miejsca na łóżku!!!! Mój mąż codziennie budzi się na podłodze ;) :laugh: Na dodatek zaczynają drętwieć mi ręce i strasznie puchną nogi!!!! :o

Gwiazdeczka pisze:
Mnie tez dretwieja rece i puchna nogi! Co sie dzieje?!?
nic! :)
nic co by mogło niepokoić, po prostu uroki ciąży... ;)
a ja moje Panie nie wiem czy dziś nie pojadę do szpitala rodzic, bo jeśli te skurcze, które mi się zaczęły jakiś czas temu nie okazą się przepowiadające to... dam znać ::)

Mamuska czekamy na wiesci :)

u mnie rowniez nawrot skurczy ::) ... jak tak bede miala nadal to zamiast na kontrole do ginki, znowu welcome to szpital ;) .. tym razem jednak bez Dawidka nie wracam :)
a tak w ogole to doszlam do wniosku ze kobiety przed porodem powinno sie odizolowywac od swiata :D ... zrobilam sie taka paskuda ze maskara ::) ... blahostki mnie doprowadzają do szalu - zloszcze sie jak glupia, a na rzeczy ktore normalnie by mnie wkurzyly - olewam wielkim siurem ;) ... najgozej ma moj maz .. wszystko musi znosic :p ...
a z bolacych czesci to nie ma co sie rozdrabniac - boli mnie juz wszystko ::) ...

i znowu skurcz :| ... jakie to dziwne uczucie jakci sie wszystko napina i masz ochote na "brazowego chlopka" :D ... i wymiotowac mi sie chce ... i sama nie wiem co jeszcze

i marudna jestem :D ehhh uroki ;)

reklama
Do góry