reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Ines kochana nie boj sie :-* ... wszystko bedzie dobrze :) .. jak wrocisz daj znac :)

reklama
No i nie bedzie dzis USG :( :( :( :( :( :( Zadzwonili z przychodni ze Pani doktor miała stluczke i nie bedzie jej dzisiaj :( Jestem zla jak nie wiem co :(

cze dziewczyny :)

z moich dolegliosci najbardziej mi dokucza zgaga i niesmak w buzi.Poza tym wymiotuje sobie od czasu do czasu ;D,spac mi sie chce,w kolko ziewam.

Mam do Was pytanko,czy orientujecie sie moze jaki wplyw moze miec rentgen na fasolke.Jakies 3 tyg.temu (nie wiedzialam ze jestem w ciazy) mialam przeswietlenie zeba.I mam teraz starszliwe jazdy,tym bardziej,ze zapomnialam sie zapytac o to swego gina.

Nie dawno wrocilam z USG,serduszko bilo :) mam zdjecie mojej malej fasolki, a termin porodu waha sie pomiedzy 13-15 pazdziernika.

Pozdrawiam

A ja dzisiaj przeżywam koszmar. Do tej pory non stop mialam mdłości i to już było wystarczająco okropne ale dzisiaj co zjem to wymiotuję. Koszmar. I to ma trwać jeszcze misiąć? Nie wytrzymam!

Katka: Nie martw się za bardzo, moja koleżanka była dokładnie w tej samej sytuacji. Zrobiła rentgena zanim się zorientowała, że jest w ciąży. A dziecko (już ma 1,9 roku) jest zdrowe, silne i śliczne!

hej dziewczynki...SPAĆ SPAĆ..i jeszcze raz SPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAĆ... oczka się zamykaja okropnie, a tu praca..
oj, to uroki ciąży..choć i pododa swoje robi (pochmurno,ciapa, szaro, brrr)
No na szczęście mdłości ani nic takiego nie ma (no dobra, malutkie, ale już się tak przyzwyczaiłam że nie zwracam uwagi)
No i...cucuchy tak urosły, że mężuś nawet zauważył..a ja widzę to po bluzeczce..kurcze, z ledwością się dopinam..Czekam na lekarza i aby móc powiadomić firmę o dzidzi..no i ze spokojem poprosić i wiekszy rozmiar bluzeczki firmowej, hihi..

Acha, pierwsza wizyta u gin na czwartek na 19:00..Ojoj..już dziś się boję...no ale i ciesze się. No i mężuś z poważną miną oznajmił, że pojedzie OCZYWIŚCIE ze mną :)) No a ja wieczorami i w wolnych chwilach w pracy buszuję po interencie i oglądam...wózki i pojedyńcze i dla bliźniąt (może się trafi0, hihi..i odzież ciążową..Ale frajda :))

Ines-kiedy w takim razie wizyta u gin??? Nie martw się, na pewno będzie wszystko OK :) Miłego dzionka Wam życzę

Dziewczynki, jak mnie dzisiaj cyce bola, jeju tak po bokach, az nie moglam spac, bo zadna pozycja im nie odpowiadala,jak by mnie ktos pobil. No i sutki tez,ale to normalka.

hihi Gwiazdeczko, to norma...bolą..ale za to rosną,a o akurat mężczyżni nasi się cieszą :)) Oj, trzeba będzie niedługo na zakupy po większe rozmiary

Ja naszcescie jak narazie na wielkosc nie narzekam ;) ... na bol a i owszem ... moj pies dzisiaj chcial sie do mnie przytulic z rana ale nie bylo takiej obcji  ::) ... wielki pies i moje obolale male piersiunie ;D ... najbardziej to niezadowolony jest mezus bo narazie o dotykaniu moze pomarzyc ;D

reklama
a mnie bola tylko sutki,wg mnie nie urosly zbytnio....ale plus jest taki ze nie wygladam juz jak 12-latka ihihi
tylko caly czas jest mi tak nie dobrze,tzn,mam taki niesmak,obojetne czy cos zjem czy nie....
od 2 dni mam ochote na ogorki kwaszone i musztarde - ktorej zwykle nie jem bo nie lubie ihihhi
a poniwaz mleko mnie obrzydza,to moim ulubionym sniadankiem ostatnio jest :kanapka z mielonka turystyczna,ogorkiem kwaszonym i musztarda ;D - sztuk 3 ::)

pozdrowki

Do góry