reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

U mnie mdlosci wlasnie sie skonczyly .... oczywiscie gdybym nachylila sie nad kibelkiem to .... ::) ... ;) .. teraz boli mnie zoladek , jakbym kamien polknela  ::) ... oczywiscie pani gin pocieszyla mnie ze wymioty moga zaczac sie w 6-8 tygodnia ;D .. ale nie musza :)

Ja naszczescie nie mam ani rozwolnien, ani zatwardzen ... codziennie rano zajadam musli, ktore pomaga na zatwardzenia :)

Mała Mi i jak pomoglo musli??

reklama
MoniQa - kupiłam to musli ale jak pomysle ze mam je zjeśc z mlekiem albo jogurtem to mnie na samą mysl mdli. Może bede je jadła na sucho ?? Jak myślisz ??

Mała Mi na sucho tez chyba bedzie dobrze ... w sumie szczerze to Ci powiem ze mi ostatnio jakos nie smakuje tez musli z mlekiem badz jogurtem ;) .. ale zmuszam sie bo nie lubie miec zatwardzenia ;D  .... ale jak najbardziej sprobuj na sucho :) ... a jaki smak kupilas?? bo ja mam bananowy z kawalkami czekolady (kiedys go uwielbialam - teraz niebardzo ;D ), nie mam w nim rodzynek bo ich niecierpie  ;)

Ines i Gwiazdeczko juz sie nie moge doczekac jutro kiedy zdacie nam relacje :)

MoniQa - ja kupiłam musli egzotyczne.

Nawiązując do tematu czyli dolegliwości to wczoraj dostałam kwrotoku z nosa :( Wyniki mam dobre więc nie mam pojęcia dlaczego. Może to przemęczenie ???

Witam Dziewczynki!
Często Was podczytuję, ale mało się odzywam, bo generalnie pochaniają mnie już przygotowania.
Tylko tak na krótko: Mała Mi krew z nosa to norma podobnie jak krwawienie z dziąseł. Do tego dojdzie jeszcze zapchany nos. Mnie już przeszło, ale na początku nie było poranka bez zakrwawionej szczoteczki do zębów i skrzepów w nosie. Pomóc może rutinoscorbin albo cerutin (to samo) ale skonsultuj z lekarzem zanim wezmiesz i spytaj ile dziennie łykać.
Pozdrawiamy! Ola z Synusiem. ;D

reklama
Tak czytam i czytam te Wasze dolegliwości mnie przerażają !!!!
Strasznie mi Was żal, że się tak biedulki męczycie !!!!

U mnie nic, czasem mi się częśćiej odbije, ale to tyle....
Żadnych zgag, żygania nic, mdłości brak - tylko skakać z radości!!!!!!

Do góry