reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
o jessssu i sok pomaranczowy.....litrami.... litrami 
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Moniqa - super suwaczek!!!! :
;D 
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Gwiazdeczko specjal for you ;D
:
Jesli chodzi o sok pomaranczowy to ja w poprzedniej ciazy dopoki nie sieglam po sok to nie wiedzialam ze mi sie go tak bardzo chce ;D ... teraz wystarczylo w sklepie zobaczyc na polce i juz 3 kartowny wyladowaly w wozku ;D
Jesli chodzi o sok pomaranczowy to ja w poprzedniej ciazy dopoki nie sieglam po sok to nie wiedzialam ze mi sie go tak bardzo chce ;D ... teraz wystarczylo w sklepie zobaczyc na polce i juz 3 kartowny wyladowaly w wozku ;D
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
a ja pije hektolitry wody...soku no i jem slodkie z kwasnym i ostrym hmmm czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka, to chyba tylko Pan Bog wie... ;D ;D ;D
Dziewczyny mam okropne mdłości! Całodzienne, a nawet nocne!!!! :
Biore leki ok 24 i dlatego nie chodze wcześniej spać i tej nocy mdłości koszmarne złapały mnie ok 23 i dopiero odpuściły ok pierwszej nad ranem
Najgorsze jest to, że nosi mnie na wymioty tak że siedzę nad kibelkiem a nie mogę zwymiotować (przepraszam za opis :
) W każdym razie wydaje mi się że gdybym w końcu zwymiotowała to pewnie by ulżyło a tak.. tragedia! Ale co tam
Takie uroki ciąży! Oby tylko dzidziunia zdrowiutka była 
Katka
Użyszkodnik ;)
Ines - dokladnie wiem co czujesz.Tez tak straszliwie chce mi sie dzisiaj wymiotowac,normalnie czuje wszystko w przelyku i nie moge sie tego pozbyc.A jak jeszce nachylam sie nad klozetem,to zapach kostki odswierzajacej,bardziej mnie mdli.Ponoc dobrym sposobem na mdlosci jest,zjedzenie jakiegos sucharka czy krakersa jeszce przed wstaniem z lozka.Ale podobnie jak z Zuzia bylo i teraz krakersy sa dla mnie bleee...
Macie jakis sposob na ten metaliczny smak w ustach?
Ja zabieram sie wlasnie za pomaranczko,moze mi choc troszke ulzy.
Przeprasza za pytanko,czy Wy tez maciemoze rozwolnienia?
pozdrawiam
Macie jakis sposob na ten metaliczny smak w ustach?
Ja zabieram sie wlasnie za pomaranczko,moze mi choc troszke ulzy.
Przeprasza za pytanko,czy Wy tez maciemoze rozwolnienia?
pozdrawiam
Katka co do rozwolnień to ja miałam najgorzej w 5 tygodniu. Teraz już nie mam... Pomagał mi zwykły węgiel, podobno nie szkodzi w ciąży. A jak rozwolnienia sie skończyły to zaczęły się okropne wzdęcia :
:
Ale od wczoraj biorę espumisan... Jedna miniaturkowa tableteczka a ULGA!!!!!!!!
Jak ręką odjął ;D
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Katka, u mnie tez rozwolnienia....ale pomaga mi gorzka czekolada.
A co do tych mdlosci, to ja tez ledwo sobie rade daje... a najbardziej na swiecie moja dzidzia nie lubi jak myje zeby, wszystko wtedy chce sie ze mnie wyrwac....
Ines jutro idziemy do lekarza!!!
A co do tych mdlosci, to ja tez ledwo sobie rade daje... a najbardziej na swiecie moja dzidzia nie lubi jak myje zeby, wszystko wtedy chce sie ze mnie wyrwac....
Ines jutro idziemy do lekarza!!!
Podziel się: