reklama
slonko
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Jak już mówimy o dolegliwościach, jedzeniu i różnych tego kombinacajach> Mnie się oś na żolądek rzuciło - cokolwiek zjem zaraz mnie żołądek boli, czuje (i słyszę!) jak mi się w brzuchu wszystko przewraca. Nie ważne, czy to objad, czy kromka suchego chleba - ciągle to samo. Czy któraś z was ma podobnie? Pomału to się staje niedozniesienia. Jak nie jem to mam mdłości, jak zjem to boli mnie żołądek. I tak ciągle, bez końca :-(
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
ja tak mam.Strasznie żołądek daje mi się we znaki.Myślałam, że to nie jest jedna z dolegliwości ciążowych, tylko, że coś się dzieje złego, ale skoro i Ty tak masz...
Aha,mam jeszcze pytanko - pozwalacie sobie na kawę od czasu do czasu? bo ja tak, ale mam z tego powodu wyrzuty sumienia. Na usprawiedliwienie powiem, że piję rozpuszczalną, słabą i z mlekiem :-[
Aha,mam jeszcze pytanko - pozwalacie sobie na kawę od czasu do czasu? bo ja tak, ale mam z tego powodu wyrzuty sumienia. Na usprawiedliwienie powiem, że piję rozpuszczalną, słabą i z mlekiem :-[
Mamuśko - ja w od kiedy dowiedziałam sie że jestem w ciąży, wypiłam w sumie może 4 kawy. Przed ciążą piłam przynajmniej 3 filiżanki dziennie, więc byłam mocno uzależniona. Teraz po prostu kawa przestała mi smakowac, więc prawie jej nie pije. Na pocieszenie powiem Ci co powiedział mój lekarz jak się go spytałam o picie kawy. Powiedział "Jest Pani w ciąży, a ciąży trzeba sobie dogadzać, wiec jesli ma pani ochote na kawe, to w rozsądnych ilościach, czyli max jedną dziennie może Pani wypić."
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ja od momentu pozytywnego testu wypilam 1 kawe... poprostu nie mam ochoty...Ale skoro mozna, to chyba sobie nie bede odmawiac jak najdzie mnie ochota...
Ja mam taki problem - powiedzcie czy jednorazowa mała dawka alkoholu może bardzo zaszkodzić dziecku ?? Byliśmy wczoraj u rodzinki i mój wujek miał swojego wyrobu cytrynówke i wzięłam mały łyczek od męża. Taka mnie na nią naszła ochota, że nie umiałam sobie odmówić
A teraz mam za swoje bo się martwie 
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ja uwazam , ze nie powinna zaszkodzic. Ostatnio pilam czerwone wino i szampana ( oczywiscie w minimalnych dawkach) i mam nadzieje, ze wszystko oki :
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam dziewczynki!!!! Ja idę na 15.30 do gina, jak wrócę to napiszę Wam co i jak!!!!!
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Widze ze dolegliwosci wziely sie za Nas ostro
... ja jak wczesniej pisalam ... co zjem to odczuwam to w zoladku ... poranne mdlosci to juz na porzadku dziennym ... wieczorne tez :
... a co kawki, ja wypijam jedna filizanke dziennie .. po sniadanku ( rozpuszczalna z mleczkiem) ... a pamietam z pierwszej ciazy ze po miesiacu to mnie mdlilo po kawie .. zobaczymy jak bedzie teraz
monisia2506 i jak u gin?? ja ide jutro na 21:15
monisia2506 i jak u gin?? ja ide jutro na 21:15
reklama
Podziel się: