Nadia mnie wlasnie najbardziej boli ten staw kciukowy (nie wiem jak to nazwac) tylko, ze ja czasami nie moge podniesc szklanki tak mocno mi dokucza. Moze u Ciebie jakas łagodniejszą formę to przybrało, bo mi nie przechodzi juz od prawie dwóch miesięcy
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
JejQ dziewczyny od jakiegos czasu okropnie boli mnie kregoslup ... wiedzialam ze tak moze byc, ale nie sadzilam ze az tak silny bol : ... zgaga tez mi towarzyszy od paru tygodni, ale tylko nocami ... co noc wypijam litr/dwa litry mleka : .. dobrze ze mi to pomaga ... dobrze ze sie troche ochlodzilo , nozie przynajmniej mi tak nie puchna , za to rece mam jak male lopatki
rudykot2
Mama Franka Baranka
Na zgagę lekarz polecił mi Manti - przechodzi od razu, a nie szkodzi maluchowi
Ja na zgage biore Renee, takie ilosci go zjadam ze niedługo chyba zbankrutuje. Lekarz powiedział, ze Renee mozna w ciąży, zresztą na ulotce piszą, ze moze byc stosowany, jeśli jest podawany w zalecanych dawkach i zgodnie ze wskazaniami.
Ja ostatnio odczuwałam silne kłucia brzucha, tak jakby mnie kłuły jajniki. Zaniepokojona pojechałam do lekarza. Okazało się, ze to więzadła albo ucisk na coś i niepotrzebnie się martwiłam. Uspokoiłam się przynajmniej.
Ja ostatnio odczuwałam silne kłucia brzucha, tak jakby mnie kłuły jajniki. Zaniepokojona pojechałam do lekarza. Okazało się, ze to więzadła albo ucisk na coś i niepotrzebnie się martwiłam. Uspokoiłam się przynajmniej.
Mała Mi ja też czuję często takie bóle jakby mnie jajniki dosyć mocno bolały, ale lekarz uspokaja, że to normalne i bardzo typowe bóle więzadeł macicy. Ostatnio faktycznie zauważyłąm, że jak dzidzia więcek pofika to mnie potem wieczorem bardziej boli. Uszka do góry jeszcze trochę i zobaczymy nasze maleństwa .
Dziewczyny czy wy jeszcze mieścicie nogi do butów ???????? Bo ja mam tak spuchnięte ze do żadnych butów oprócz starych adidasów nie wchodzę Myślałam że to przez te upały ale upały się skończyły a ja dalej opuchnięta :
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
loja - mnie nie tyle puchna, co mi sie poszerzyly i tez moge sie wcisnac tylko w stare adidasy na szczescie dzis swieci slonko, wiec wskakuje w japonki
Podziel się: