reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dolegliwości

Dziękuję Wam za troskę Mamuśka i MoniQa - jestem już po to na szczęście fałszywy alarm!!!!!

jestem taka szczęśliwa jakby ktoś podarował mi znowu nowe życie...

Pewnego dnia pewnie Wam wszytstko opowiem jak na prostej drodze spotakła mnie kostucha....

reklama
Agnieszko, jak to dobrze że wszystko jest w porządku..Mamuski zawsze mają dla kogo żyć, a to bardzo często odpędza złe :))
Życzę zdrówka nam wszystkim, to teraz bardzo ważne, tak jak zdrówko naszych szkrabków

Agnieszka UFFFF!!!!! A żebyś wiedziała, że Cię naprawdę rozumiem i że nie jesteś sama to powiem, że być może mamy podobne doświadczenia...
Dziewczyny, mam pytanie, czy Wam też szumi w uchu lub uszach????? Bo mi strasznie, w lewym od tygodnia, każdego dnia rano przez kilka godzin. Nic to wprawdzie nie boli, ale jest dość frustrujące

Mamuska i Kasia dzięki już po mału sie uspokajamy z maluszkiem....

Mamuska - w uchu prawym też mi dzwoni i czuję się tak jakbym zjeżdzała po serpentynie i zatyka mi to ucho -
czyli to sporawy ciąży i nie ma się czym martwić??

Agus bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku u Ciebie ( Was ) .. jesli chodzi o wezly chlonne to tez mam nie mile doswiadczenia, ale nie az takie jak Ty ... buziole :-*

Mamuska, Agus z tym uchem to roznie u mnie :D .... jak mi w nocy za bardzo przytka nos , wtedy rano mi szumi w uchu .. moze tez macie lekko przytkane noski ?? :)

Mamuska ze spaniem w nocy to jest jeden wielki koszmar ::) ... nawet przewrocenie się z boku na bok sprawia mi trudnosci .. eHh .. jeszcze troche ;) .. damy rade :)

Dziewczyny,ja mam straszny problem natury jelitowej... potrafie tydzien nie odwiedzac kibelka. Powiedzcie czy my mozemy pic jakies ziolka albo cos, bo takie naturalne metody jak activia, musli itp nic mi niestety nie daja, a brzuszek juz strasznie boli.pomocy...

Justynko możesz wziąść czopki glicerynowe , lub lek o nazwie Duphalac polecił mi go mój gin.

reklama
Jejku a u mnie odwrotnie. Zawsze dokuczały mi zaparcia, a teraz co nie zjem to od razu po ok 15-20 minutach lece do ubikacji. Martwi mnie to troche. W piątek mam wizyte u lekarza i spytam się czy powinnam się tym przejmować, czy coś moze ze mną jest nie tak.

Do góry