reklama
PaulinoAnno, jeśli chodzi o żelazo, to podam Ci nazwę tego, który ja biorę bo to specjalnie dla kobiet w ciąży Tardyferon Fol ( to jest żelazo z dodatkiem kwasu foliowego), ale na Twoim miejscu jednak spytałabym swojego gina czy brać bo to jednak dodatkowa chemia w Twoim organiźmie. A z tymi badaniami to trochę dziwnie, ja badanie moczu i krwi robiłam już 3 razy, skoro lekarz Cię nie kieruje to może sama poproś o skierowanie.
Czarodziejka
Fanka BB :)
Ja także na skurcze biore MAGNE B6....poza tym zgadzam się z MoniQą że dobrze działa chłodny prysznic.....
...jak wracam w taki upalny dzien po pracy do domku to pierwsze co- to chlodny prysznic.....ahh nie ma nic lepszego
...jak wracam w taki upalny dzien po pracy do domku to pierwsze co- to chlodny prysznic.....ahh nie ma nic lepszego
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Oj dziekuje Wam wszystkim za rady,
napewno kupie magnez, a o zelazo to dopytam polozna na wizycie 17 lipca.
Co do badan krwi to tak niestety tu jest w Holandii, bardzo malo chuchania na ciezarna ale wszystkie rodza dzieci-i powiem ze nie widze dzieci uposledzonych tutaj wcale.
A ja dzis mialam bardzo przykra dolegliwosc-krepujaca a ponoc czesto zdazajaca sie podczas ciazy.Rano puscilam baczka i popuscilam w majtki siusiu :-[ Teraz juz sie przerazilam nietrzymaniem moczu, wiec za kazdym razem trenuje miesnie przy siusianiu. Co to jeszcze klopotliwego moze mnie spotkac :
napewno kupie magnez, a o zelazo to dopytam polozna na wizycie 17 lipca.
Co do badan krwi to tak niestety tu jest w Holandii, bardzo malo chuchania na ciezarna ale wszystkie rodza dzieci-i powiem ze nie widze dzieci uposledzonych tutaj wcale.
A ja dzis mialam bardzo przykra dolegliwosc-krepujaca a ponoc czesto zdazajaca sie podczas ciazy.Rano puscilam baczka i popuscilam w majtki siusiu :-[ Teraz juz sie przerazilam nietrzymaniem moczu, wiec za kazdym razem trenuje miesnie przy siusianiu. Co to jeszcze klopotliwego moze mnie spotkac :
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Cholercia, przez te upały dostałam chyba potówki Między piersiami i na piersiach mam jakby pokrzywkę i strasznie mnie swędzi Czym się smaruje, co się robi żeby sobie ulżyć?? Pliss ratujcie!! Wczoraj byłam u gina ale nie miałam tego a tu pod wieczór wyskoczyło
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Nadia jak wiadomo potowka robi sie od ciepla... pocisz sie i wyskakuje ... jak bylam mala babbcia nakladala na mnie czesto mokre chuteczki .... staraj sie nie zakrywac miejsc na dekolcie zeby nie przegrzewac ... samo zejdzie.... albo spytaj w aptece czy nie wymyslili jakis masci na potowki
reklama
Podziel się: