reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Mnie też krew leci z nosa i jak szoruję ząbki krwawią mi dziąsła

Będąc w poniedziałek u mojej pani gin zapytałam o to i powiedziała mi że jest to wynikiem łamliwości naczyń krwionośnych co jest wynikiem wyssania witamin przez małego "pasożyta" :D :D

Powiedział tylko że mam się nie przejmować i nie zapominać brać witaminki

reklama
A powiedzcie mi dziewczeta czy z tymi lekami moge brac Feminatal i kwas foliowy ... zapomnialam wczoraj zapytac gin, a na ulotce pisze zeby nie brac lekow zawierających wapn i cos tam jeszcze ?

Mi odpukać jeszcze nie leci krew z nosa, mimo że mam bardzo słabe naczynia krwionośne; ale za to co najmniej raz dziennie mam atak alergii, który trwa do godziny ::) Dziś myślałam że już oszaleję, kichałam jak karabin maszynowy, z nosa leciało, i już myślałam że się złamię i zażyję ten lek Aleric, ale udało mi sie wytrzymać, uff :) A ogólnie to mam dość tych upałów :(

Agnieszka18 na te krwawiące dziąsła moja dentyska poleciła, żebym pukała Dentoseptem i musze powiedzieć, że pomogło:)

MoniQa ja przy tych lekach normalnie w szpitalu brałam swoje witaminki (akurat wtedy Maternę) i lekarze powiedzieli zebym sobie brała nic nie mówili że nie wolno. Ale najlepiej zadzwoń do swojej gin jeśli masz wątpliwości i spytaj... Naprawdę niestety nie wiem :(

MoniQa ty bierzesz witaminki + kwas foliowy , o kurcze może ja też tak powinnam ???bo na razie to łykam tylko prenatral

Ines ahia, dzieki za info .. to ja chyba tez wezme :D ... w sumie nic nie mowila ze mam przestac brac :)

Loja tak od poczatku ciazy tak biore :)

loja pisze:
MoniQa ty bierzesz witaminki + kwas foliowy , o kurcze może ja też tak powinnam  ???bo na razie to łykam tylko prenatral

loja ja z witamin biorę prenatal, a kwas foliowy, to gin kazał mi odstawić po 3 miesiącu :)

Mnie też kazał gin odstawić kwas foliowy po pierwszym trymestrze i brać tylko Elevit ;)

reklama
Do góry