reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

jestem ciekawa dziewczyny czy ktoraś z was ma tak samo jak ja, mianowicie codziennie jak wstaje z rana to strasznie boli mnie dół brzucha i kości łonowe, jak się troche rozruszam to przechodzi...
byłam wczoraj u lekarza i uznał, że tak ma być, bo zagrożenia porodem nie ma :)

reklama
Monia pewnie jesteś teraz na wizycie, więc zaciskam kciuki za Ciebie i Dawidka ;) Koniecznie napisz co u Was po powrocie :)
Basiu jeszcze nie miałam takich bóli o jakich piszesz, ale nigdy nie mów nigdy, więc pożyjemy zobaczymy, zauważyłam że ja mam wszystko po Was z jakimś tygodniowym opóźnieniem ;D

Nadia dziekuje :-* ... wszystko opisalam w watku "po wizycie u gin" :)

Basiu moze u Ciebie podobnie jak u mnie ... ja spie pozwijana i pozniej wstaje obolala ::) ... zreszta czesto jest tak ze zasypiam i budze sie w jednej pozycji, cala zdretwiala i pozniej dlatego mnie boli tu czy gdzie indziej :)

Dziewczyny Fala upałów znowu nadchodzi.......dzisiaj jak wracałam z pracy około 17...było tak gorąco ze aż zasłabłam w tramwaju.....jechałam jeszcze takim , w którym okienka są bardzo malutkie ze nawet nie ma jak przez nie powietrze wpadać......oj źle z nami było......weszłam do domu to zdjęłam tylko buty i padłam na wyrko. Musialam dojsc do siebie.......no a potem jeszcze spacer z psiną......
....nie wiem jak długo jeszcze tak dam rade.......w taki gorąc źle się czuję i jestem na maxa senna

Witajcie Mamusie :)
Dziewczyny mam do Was pytanie czy leci Wam krew z nosa? Mnie wczoraj 4 razy leciała i dzisiaj znowu już raz... hmmm nie wiem czy dzwonić do gin czy raczej się tym nie przejmować. Co o tym sądzicie?

Ines mi caly czas leci krew z nosa ... zreszta caly czas mam tak jakby zatkany i co smarkam to jest krew .. mysle ze to normalne, zreszta gdzies kiedys czytalam ze tak moze byc :)

A mnie dzisiaj okropnie glowa boli... wlasnie doczytalam ze po tych lekach takie dolegliwosci moga towarzyszyc .. a jak to u mnie, towarzysza ::) :D

Cześć wszystkim :D
U nas znowu zapowiada się gorący dzionek :( a siedzenie w czterech ścianach mnie dobija z chęcią bym gdzieś pojechała ale narazie nici z wyjazdu :(
Ines mi się wprawdzie nie puszcza krew z nosa ale rankiem jak wstaję to od kilku dni mam zapchany nos i jak zaczynam dmuchać to wtedy zaczyna mi lecieć krew.

Aha no to olewam to krwawienie z nosa :)  :laugh: A zapchany nos to mam też od początku ciąży  ::)
MoniQa niestety po tych lekach może być i niedobrze i głowa raczej dość często boli :( Mnie bolała i koleżankę na łóżku obok która tez dostawała te leki też bolała... to chyba niestety czesty objaw uboczny... :( No i trzęsawka jak u narkomana na głodzie  :laugh: ;D

reklama
MoniQa ja te leki też dostawałam w szpitalu po założeniu szwu na szyjkę , pamiiętam że strasznie mnie po nich telepało i było niedobrze a serce biło jak oszalałe bo mi wcisneli jeszcze do kroplówki jakiś lek nasercowy ogólnie samopoczucie do bani :(

Do góry