reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dolegliwości

jestem ciekawa dziewczyny czy ktoraś z was ma tak samo jak ja, mianowicie codziennie jak wstaje z rana to strasznie boli mnie dół brzucha i kości łonowe, jak się troche rozruszam to przechodzi...
byłam wczoraj u lekarza i uznał, że tak ma być, bo zagrożenia porodem nie ma :)

reklama
Monia pewnie jesteś teraz na wizycie, więc zaciskam kciuki za Ciebie i Dawidka ;) Koniecznie napisz co u Was po powrocie :)
Basiu jeszcze nie miałam takich bóli o jakich piszesz, ale nigdy nie mów nigdy, więc pożyjemy zobaczymy, zauważyłam że ja mam wszystko po Was z jakimś tygodniowym opóźnieniem ;D

Nadia dziekuje :-* ... wszystko opisalam w watku "po wizycie u gin" :)

Basiu moze u Ciebie podobnie jak u mnie ... ja spie pozwijana i pozniej wstaje obolala ::) ... zreszta czesto jest tak ze zasypiam i budze sie w jednej pozycji, cala zdretwiala i pozniej dlatego mnie boli tu czy gdzie indziej :)

Dziewczyny Fala upałów znowu nadchodzi.......dzisiaj jak wracałam z pracy około 17...było tak gorąco ze aż zasłabłam w tramwaju.....jechałam jeszcze takim , w którym okienka są bardzo malutkie ze nawet nie ma jak przez nie powietrze wpadać......oj źle z nami było......weszłam do domu to zdjęłam tylko buty i padłam na wyrko. Musialam dojsc do siebie.......no a potem jeszcze spacer z psiną......
....nie wiem jak długo jeszcze tak dam rade.......w taki gorąc źle się czuję i jestem na maxa senna

Witajcie Mamusie :)
Dziewczyny mam do Was pytanie czy leci Wam krew z nosa? Mnie wczoraj 4 razy leciała i dzisiaj znowu już raz... hmmm nie wiem czy dzwonić do gin czy raczej się tym nie przejmować. Co o tym sądzicie?

Ines mi caly czas leci krew z nosa ... zreszta caly czas mam tak jakby zatkany i co smarkam to jest krew .. mysle ze to normalne, zreszta gdzies kiedys czytalam ze tak moze byc :)

A mnie dzisiaj okropnie glowa boli... wlasnie doczytalam ze po tych lekach takie dolegliwosci moga towarzyszyc .. a jak to u mnie, towarzysza ::) :D

Cześć wszystkim :D
U nas znowu zapowiada się gorący dzionek :( a siedzenie w czterech ścianach mnie dobija z chęcią bym gdzieś pojechała ale narazie nici z wyjazdu :(
Ines mi się wprawdzie nie puszcza krew z nosa ale rankiem jak wstaję to od kilku dni mam zapchany nos i jak zaczynam dmuchać to wtedy zaczyna mi lecieć krew.

Aha no to olewam to krwawienie z nosa :)  :laugh: A zapchany nos to mam też od początku ciąży  ::)
MoniQa niestety po tych lekach może być i niedobrze i głowa raczej dość często boli :( Mnie bolała i koleżankę na łóżku obok która tez dostawała te leki też bolała... to chyba niestety czesty objaw uboczny... :( No i trzęsawka jak u narkomana na głodzie  :laugh: ;D

reklama
MoniQa ja te leki też dostawałam w szpitalu po założeniu szwu na szyjkę , pamiiętam że strasznie mnie po nich telepało i było niedobrze a serce biło jak oszalałe bo mi wcisneli jeszcze do kroplówki jakiś lek nasercowy ogólnie samopoczucie do bani :(

Do góry