reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Buuu dziewczyny :( Jeszcze przedwczoraj pocieszałam Monię żeby się nie martwiła że mały się mniej rusza, a dziś ja mam nerwy bo mój synek od wczoraj od popołudnia nie dał mi żadnego kopniaka, a od pewnego czasu zawsze wieczór i rano ruszał się, a tu nic :( Strasznie się martwię, czemu tak jest??

reklama
Nadia spokojnie, ja wlasnie wczoraj to samo stwierdzilam ze mala jest bardzo spokojna....i znaazlam w ksiazce ze to normalne...malenstwo przed tem to odpoczywalo po maxymalnie 13 minut a teraz potrzebuje wiecej snu. Wchodzi w nowa skale rytmowa z ruchami i odpoczynkami. Wsio na bank jest spoko.

Mam nadzieję Paulinko że masz rację, bo mam strasznego doła :( Oby synuś mnie wkrótce kopnął ::)

Nadia - gdyby coś się działo, napewno odczułabyś to również w jakiś inny sposób, a jak chcesz, żeby bąbel kopnął to ponaciskaj trochę brzusio - mi prawie zawsze pomaga (dziecku robi się cisniej i jak nie spi to napewno Tobie odda)
pozdrawiam

Basiu naciskałam brzuszek już, pukałam i nic, łobuz chyba poszedł spać w tą deszczową pogodę czy jak? ::) Ja mnie do wieczorka nie kopnie to chyba oszaleję :(

Nadia spokojnie ... ja etz ostatnio nie czulam Dawidka ... wczoraj dal popis, dzisiaj znowu cisza ... kiedys maluchy musza sie wyspac :) wszystko jest w porzadku :)

Pewnie macie rację kochane ;) Wiecie już też nie mogę się doczekać końca 9 miesiąca kiedy synuś już będzie z nami, wtedy też będę się o niego martwić itd, ale będe go widzieć, i móc reagować na jakieś sygnały a teraz to taka niepewność co tam w brzusiu się dzieje ::)

Uff, dziewczynki, wreszcie mój brzdąc kopnął ;D Tzn kopnął mnie wyraźnie trzy razy po tym jak do niego pukałam i znowu spokój, chyba poszedł spać ::) ;)

reklama
Nadiu - podobno trzeba się napić jakiegoś bardzo słodkiego napoju np. herbatę z dużą ilością miodu lub cukru to ma niby dobrze wpłynąc na dzidzię ,koleżanka próbowała i stwierdziła że działa - aha coś wspominała że później położyła się na plecach i tak chwilkę leżała i zaczęły się kopniaczki :D :D

Do góry