reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dolegliwości

Buuu dziewczyny :( Jeszcze przedwczoraj pocieszałam Monię żeby się nie martwiła że mały się mniej rusza, a dziś ja mam nerwy bo mój synek od wczoraj od popołudnia nie dał mi żadnego kopniaka, a od pewnego czasu zawsze wieczór i rano ruszał się, a tu nic :( Strasznie się martwię, czemu tak jest??

reklama
Nadia spokojnie, ja wlasnie wczoraj to samo stwierdzilam ze mala jest bardzo spokojna....i znaazlam w ksiazce ze to normalne...malenstwo przed tem to odpoczywalo po maxymalnie 13 minut a teraz potrzebuje wiecej snu. Wchodzi w nowa skale rytmowa z ruchami i odpoczynkami. Wsio na bank jest spoko.

Mam nadzieję Paulinko że masz rację, bo mam strasznego doła :( Oby synuś mnie wkrótce kopnął ::)

Nadia - gdyby coś się działo, napewno odczułabyś to również w jakiś inny sposób, a jak chcesz, żeby bąbel kopnął to ponaciskaj trochę brzusio - mi prawie zawsze pomaga (dziecku robi się cisniej i jak nie spi to napewno Tobie odda)
pozdrawiam

Basiu naciskałam brzuszek już, pukałam i nic, łobuz chyba poszedł spać w tą deszczową pogodę czy jak? ::) Ja mnie do wieczorka nie kopnie to chyba oszaleję :(

Nadia spokojnie ... ja etz ostatnio nie czulam Dawidka ... wczoraj dal popis, dzisiaj znowu cisza ... kiedys maluchy musza sie wyspac :) wszystko jest w porzadku :)

Pewnie macie rację kochane ;) Wiecie już też nie mogę się doczekać końca 9 miesiąca kiedy synuś już będzie z nami, wtedy też będę się o niego martwić itd, ale będe go widzieć, i móc reagować na jakieś sygnały a teraz to taka niepewność co tam w brzusiu się dzieje ::)

Uff, dziewczynki, wreszcie mój brzdąc kopnął ;D Tzn kopnął mnie wyraźnie trzy razy po tym jak do niego pukałam i znowu spokój, chyba poszedł spać ::) ;)

reklama
Nadiu - podobno trzeba się napić jakiegoś bardzo słodkiego napoju np. herbatę z dużą ilością miodu lub cukru to ma niby dobrze wpłynąc na dzidzię ,koleżanka próbowała i stwierdziła że działa - aha coś wspominała że później położyła się na plecach i tak chwilkę leżała i zaczęły się kopniaczki :D :D

Do góry