reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dolegliwości

Renee29 pisze:
Czy brak wcześniejszych wycieków z piersi to też norma?
absolutnie tak - nic się nie martw! Tak jak pisałam, gdy byłam w ciąży z Maćkiem to też nic mi nie leciało.
Polecam kalendarz ciąży na bb - akurat jest o tym mowa (chyba przy 27 tyg.)

reklama
Dziewczyny czy wy też tak macie że w ciąży jak się zdenerwujecie to 100 razy gorzej niz przed ciążą? Jejku ja to się taka zrobiłam że jak mnie coś wkurzy to nie daj Boże!!! Tzn. denerwuję się dużo rzadziej i staram się bardzo w ogóle nie denerwować ale jak już coś się wydarzy to jest dużo gorzej niż przed ciążą ::)

Oj nerwy to mam niezle, potrafie popadac w skrajnosci-ciaza daje mi niezle mozliwosci. Od glupiej radosci az po skrajny placz. Ja nigdy taka nie bylam, wiec zganiam na ciaze i hormonki ;)

Dokladnie .. nerwy to moja paskudna strona w ciazy ::) .. zwlaszcza ostatnio ;) ... normalnie mnie nosi ... oczywiscie zwalam wszystko ze to przez lezenie i taką ogolna "nie moc" :| ... nie lubie czegos takiego ... nawet glupich doniczek z kwiatkami na balkonie nie moge podniesc .. wrrr ... naczynia beee ... musze czekac az maz wroci i zmyje bo cyt. slowa meza " nie bedziesz stala i myla .. przy naczyniach za duzo sie meczysz" ... sprzatanie do remontu tylko jak maz jest w domu ... kuzwa ... masakra ::)

A taki spokojny czlowiek byl ze mnie :D :D :D

A ja mam tak, że byle pierdoła nie jest mnie w stanie zdenerwować, ale jak już coś mnie wyprowadzi z równowagi, to to jest pełna histeria, płacz, lamęt, słowa niecenzuralne (oj dużo tych słów ;D) i generalnie sprawa urasta do tragedii życiowej i afery na skalę światową ;D. Mojemu mężowi wystarczyło, że raz zobaczył taki atak ( był zresztą jego główną przyczyną :laugh:)- na razie mnie nie denerwuje,schodzi z drogi, woli się nie odzywać. ;D

Znowu sie zle czuje .. zdenerwowalam sie i zaczelo mnie znowu bolec podbrzusze :( ... zaczynam sie martwic ... jak tak dalej pojdzie to nie zdziwie sie jak mnie gin w szpitalu polozy :( .. eHh ...
jakbym znikla na jakis czas tzn. ze nie przestalo bolec :(

MoniQa biedactwo :( Mam nadzieję że szybciutko przestanie... Ja też jak się zdenerwuje to mnie brzuch boli ale u Ciebie to może byc dodatkowo niebezpieczne :( Kochana nie staraj się nie denerwować (choć wiem że są sytuację że się nie da :( ) Dbaj bardzo o siebie!!! :-* :-* :-* Wszystko będzie dobrze.

reklama
Nadal boli ... wzielam 2 nospy ... teraz ide lezec ... jesli nadal nie bedzie przestawac bolec to zadz. do gin. poki co , wierze ze przestanie :)
Dzieki Ines i Agus :-*

Do góry