reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dolegliwości

Czarodziejka ja do wczoraj mialam podobny problem :D 5 dni bez .." ..." :D ... ja od swojej gin , w razie czego, dostalam "zezwolenie" na czopki glicerynowe ... czytalam tez na BB wypowiedzi dziewcząt, ktore byly zadowolone z ich dzialania ;) ... na szczescie w moim wykonaniu nie byly potrzebne .. pomogla mi kawka z mleczkiem .. nie ze smietanka do kawy, a z mlekiem zwyklym :) .. mam nadzieje ze wszystko sie skonczy " w wc" ;)

A mnie zaczely znowu piersi bolec :| ... tzn. teraz bardziej bola w okolicach sutkow ... oprocz tego bol glowki, opolne rozdraznienie ;) i duchota :D

reklama
Czarodziejka jak byłam ostatnio na wizytce u gina to mi przepisał Duphalac podobno powinien pomóc nie wiem bczy skuteczny bo jeszcze nie próbowałam ;)

Dziewuchy, a gromadzi Wam się już siara w piersiach, bo mi tak i to sporo. Z Maćkiem pojawiła się dopiero po porodzie, ale to dosłownie w minutę po :)

Mamuska ja mam siarę już od ok 16 tygodnia chyba  ::) A teraz jest co raz więcej...

Trochę sie dzis przestraszyłam bo poszłam do WC i po siusianiu na papierku był śluz leciusieńko różówawy :( Cholera, mam nadzieję że to nic groźnego :( Lezę teraz i boję się wstawać :( Co prawda poprzytulaliśmy się wczoraj wieczorem z mężusiem i to pewnie od tego... Już raz po seksie miałam aż krwawienie..  ::) Eh chyba sobie odpuszcze seks aż do porodu bo te nerwy po mnie wykończą :( Oczywiście mam już czarne scenariusze skracającej się szyjki itp :(

Ines no to Cie pociesze .... przy skracajacej sie szyjce sluz jest normalny :p ;) ... czarne scenariusze zakop gleboko pod ziemia .. odpocznij sobie i sie nie stresuj :) :-*

Mamuska u mnie nic.. cisza :D ... jak narazie to tylko zaczely ponownie piersi bolec ;)

Ines- kochana na pewno wsio jest dobrze, prawdopodobnie za aktywnie sie przytulaliscie wczoraj i teraz masz efekt. Odpoczywaj a przy nastepnej przytulance badzcie bardziej delikatni ;)
Mamuska- ja nic nie mam, nadal czekam.
MoniQa- moze u Ciebie ten bol zaczyna zwiastowac siare ;)

Witajcie Kobiałki

ja siary jeszcze nie mam ale przedwczoraj zauważyłam rao na koszuli nocnej na piersi białe plamy ale tylko z jednej strony, jak myślicie co to ?

poza tym mam kłócia z lewej strony u dołu brzucha nie są cały czas i nie są bolesne ale już się zaczełam martwić,

no i najgorsze to zaczyna dopadać nie depresja jakaś czy co bo się pozbierać nie moge a w lustro patrzeć to już wogóle sie da. :mad:

u mnie siara juz od okolo 18 tygodnia. mniej wiecej w tym samym czasie, co poczulam ruchy Ninki. na pocztaku strasznie sie tym wkurzalam, bo jak mialam cienki bawelniany biustonosz, to mi nawet na bluzke przesiakalo ... ale juz sie przyzwyczailam

reklama
Tam czytam co Wy piszecie? Mi tam z cyców nic nie leci, a to juz 29 tydzień, wprawdzie są dni, że mnie bolą raz bardziej raz mniej ale żadnej siary nie zaobserwowałam. Czy brak wcześniejszych wycieków z piersi to też norma?

Do góry