reklama
Justynko to nie tylko nieprzyjemne to paskudnie bolesne , w samym odbycie robią ci się takie żylaki mogą być w formie guzków bardziej lub mniej widoczne ( zewnętrzne lubi wewnętrzne) i bardzo bolą przy oddawaniu stolca mogą też krwawić dlatego takie ważne jest właśnie regularne wypróżnianie.
MoniQa ,Renne slyszałam że to może być brak potasu
MoniQa spróbuję wszamać
MoniQa ,Renne slyszałam że to może być brak potasu
MoniQa spróbuję wszamać
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Loja nie chciałam Cie wystraszyć - a dziewczyny mają rację trzeba zmienić sposób odżywiania - ja codziennie od tamtej pory wcinam też owsianke, którą zresztą bardzo lubie.
U mnie zaparcia były strasznie bolesne, chodzić nie mogłam.
A hemoroidy też miałam dwa lata temu jak rozstałam się z papierochami i tu pomógł mi bardzo krem posterisan h bardzo polecam tylko nie wiem czy można go w ciąży stosować - u mnie całkowice zanikły - z tym że słyszałam że dziadostwo lubi się przypomnieć.
Bidulki my ciężarówki ale wszystko da się znieść dla tak wspaniałej SPRAWY
U mnie zaparcia były strasznie bolesne, chodzić nie mogłam.
A hemoroidy też miałam dwa lata temu jak rozstałam się z papierochami i tu pomógł mi bardzo krem posterisan h bardzo polecam tylko nie wiem czy można go w ciąży stosować - u mnie całkowice zanikły - z tym że słyszałam że dziadostwo lubi się przypomnieć.
Bidulki my ciężarówki ale wszystko da się znieść dla tak wspaniałej SPRAWY
Czarodziejka
Fanka BB :)
Renee29 pisze:Dziewczyny czy Was też tak potwornie bolą nogi?????Nie wiem czy mi się zaczynają robić żylaki czy co, budzę się z bólem nóg, tzn. kokretnie całych łydek, tak jakbym wcześniej przestała kilkanaście godzin. Trzymanie nóg wyżej i wcieranie kremów na obolałe nogi nic nie pomaga! Nie mogę sobie miejsca znaleźć! Czy któraś z Was też miała coś takiego??? Może sprzedacie jakieś sprawdzone sposoby na takie dolegliwości.
....z tymi bolącymi nogami mam dokladnie to samo....a jeszcze gorzej jak czasem zaloze buty choc troche wyzsze.....oj to na drugi dzien....leeeze i kwicze.....napewno na ten bol składa sie ciężar dziecka ale i upały ktore sie zaczely.....prawde powiedziawszy trudno jest cokolwiek radzic ale cos co mi pomaga to delikatny masaz lydek i stop.....robiony oczywiscie przez mężula.....najlepiej po kąpieli.....co do nocy to łapie mnie czasem skurcz......
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Dziewczyny teamt zaparć i hemoroidów spadł mi jak z nieba!! niestety. Ja mam dziedzicznie chyba, po mamie problemy z zaparciami; ostatnio niby niewielkie zaparcie, a chyba zaczęły sie problemy właśnie z tymi paskudnymi hemoroidami, bo nawet jak siusiam to boli mnie za przeproszeniem pupa, a o oddaniu "tego drugiego" to wolę nawet nie mysleć : Mam w domu maść Posterisan, czytałam ulotkę i nie jest niegdzie napisane że nie można w ciązy, jako przeciwskazania jest napisane że osoby uczulone na bodajże fenol. I sama nie wiem czy jej użyć?? Uzycie wiem że przyniesie mi ulgę bo jest to dobra maść, ale czy dziecku nie zaszkodzi :?
reklama
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Też słyszałam o nasiadówkach, np. z kory dębu; a z ta konsultacją to mi po prostu głupio, dzwonić do mojego gina i pytać o hemoroidy : :-[ Wiem że to głupie ale jakoś ten temat jest dla mnie krępujący : Może zapytam jeszcze w aptece, a jak coś to wtedy odważe się i zadzwonię do gina
Podziel się: