reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dolegliwości

Kurcze dziewczeta od dwoch dni znowu mi niedobrze :| czyzby mdlosci do mnie wrocily ?? w nocy "haftowalam" jak kot ::) .. a moze to tylko cos na zoladku mi siadlo :|

reklama
Monisiu, zapewne cosik zjadlas nie tak...pomysl co takiego podjadalas w ciagu ostatnich dni i czy nie pilas sokow naturalnych-mnie po nich zawsze mdli-bo sa za kwasne na zoladek.

Paulinko tak mi sie wlasnie wydaje, ze cos zjadlam nie tak :| ... wczoraj jadlam sledzie , ktorych nagle mi sie zachcialo .. moj maz twierdzi ze to moze od nich ::) ... eHh ... zobaczymy jak bedzie dzisiaj w nocy :|... a moze z tymi sokami tez u mnie tak jest ? tyle ze ja pije po prostu niegazowane pomaranczowe ... ale ostatnio zmienilam na jakies dziwne smaki ... moze one powoduja u mnie mdlosci ? ::) ... albo organizm stwierdzil ze za gruba juz jestem i musze troche spasc z wagi ;D ;D ;D ;D 

zaczęłam porządnie puchnąć - szczególnie nogi jak banieczki :( :( :( a oprócz tego pojawiły się zaparcia znacie może jakieś cudowne sposoby na te dolegliwości : ???

Dziewczyny czy was tez lapie taki okropny bol pod zebrami? To jest straszne od kilku dni mam taki bol, zwlaszcza jak w nocy wstane siusiu to czuje,tak zaraz pod piersiami... coto moze byc? niechce z kazda glupota dzwonic do ginekologa bo juz ostatnio mi powiedziala ze jestem przewrazliwiona a do wizyty jeszcze 3 tyg... blagam pomozcie!

witam, niestety Justynko nie pomogę tobie, bo sama takich bólów nie miałam.
Za to dzisiaj w nocy namęczyłam się strasznie , tak mi gorąco było, że wreszcie koło 4 poszłam po mokry zimny ręcznik, którym robiłam sobie okłady i udało mi się jakoś zasnąć, niestety ten błogi stan nie trwał długo - trzeba było wstać bo na 8 do lekarza idę ;)
ale zaraz po wizycie idę do mamy, więc trochę nadrobie jakąś dwugodzinną drzemką ;D

Kurcze zazdroszcze... ja do lekarza dopiero za 3 tygodnie, a usg za 9... tez dzisiaj zle spalam, do 2 wogole, a potem co chwile sie budzilam, ale pewnie to od tych bolow... strasznie meczy!

loja pisze:
zaczęłam porządnie puchnąć - szczególnie nogi jak banieczki  :(  :(  :( a oprócz tego pojawiły się zaparcia znacie może jakieś cudowne sposoby na te dolegliwości  : ???
witaj w klubie. Ja też nogi mam jak dwa kołki. Ulgę przynosi mi kąpiel w zimnej wodzie, ale tylko ulgę, bo jakoś opuchlizna nie schodzi :(

reklama
Justyno,wg mnie to dzidzia tak sie ulozyla,ze gdzies Cie dusi na zebra,stad te dolegliowsci.Mozliwe tez,ze masz cisnienie niskie.Rozumiem,ze jest Ci glupio dzwonic do swojej lekarki,ale jesli Cie to martwi,to zadzwon do niej (jezeli znowu cos Ci powie o przewrazliwieniu,odpwoiedz jej,ze w koncu jest od tego,zeby wszelkie watpliwosci roziwewac).jesli woliisz nie kontaktowac sie ze swoja gin,to idz do lekarza rodzinnego.Niech Cie oslucha,zbada cisnienie,zrobi ekg moze.

Pozdrawiam

Do góry