reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Ja miałam "odbijanie" na samym początku ciązy, zamiast mdłości ciągle mi sie odbijało :)
Mnie tez nie ominęła zgaga :( Pierwszy raz w życiu poczułam ją w minioną sobote po tym jak objadłam się tortem truskawkowym u mojej mamy na imieninach ::) Ponoć dobre na zgagę sa migdały.
Za to ja wczoraj znowu przesadziłam z jedzeniem na grillu :( Spróbowałam wszystkiego (kurczaka, boczku, karczku, kiełbaski+pieczywoi czosnkowe), po tym wszystkim nie powstrzymałam się i wzięłam na ręce moją 10kg bratanicę, i dziś czuję tego skutki. Już wczoraj pobolewał mnie brzuch, trochę ciągnął; dziś to przeszło ale boli mnie chyba tej mój cholerny wyrostek, czy cuś :( I cała jestem spanikowana żeby nie było gorzej :( MoniQa przypomnij mi proszę jakie bóle brzucha sa niepokojące, bo kiedyś pisałaś po wizycie u gina ::)?

reklama
Nadia silnie rwace bole... coraz bardziej i bardziej ... tak jakby mialo Cie rozerwac od srodka i parlo od gory w dol .... nie sadze zeby to byly u Ciebie takie bole... po prostu przesadzilas wagowo z podnoszeniem ;) ... dzisiaj odpoczywaj duzo, a jutro albo nawet juz wieczorkiem zobaczysz poczujesz sie lepiej :)

Masz rację Moniczko, to nie taki ból jak opisujesz. Mnie boli po prawej stronie brzuch i to nie ciągle, a tylko jak się jakoś rusze, albo co jakiś czas zakuje, więc albo to wyrostek albo wątroba, albo jakieś wiązadła ::) O 15 wychodzę z pracy i zmykam do domciu leżeć ;) I oby mi przeszło.

Cześć dziewczyny
jeżeli chodzi o ból głowy to mam taki dość dziwny ale na szczeście rzadko, strasznie tępy ból z przodu głowy kiedyś się z bólu prawie popłakałm i już miałam wziąść nospe jak nagle mi przeszło i to było jeszcze dziwniejsze - mam nadzieję, że więcej się nie powtórzy.
A mam pytanie czy Wy też tak macie - jak przytulam się np do mojego mężusia i stykam się z nim brzuchem to mam takie nieprzyjemne uczucie napinania, troche mnie to niepokoi.
A zgagi odpukać na szczęscie nie miałam i oby tak dalej.

Renik ja tak mialam .. takie uczucie niby dretwienia, prawda? ... tez sie tym martwilam, ale przeszlo mi juz .. teraz tylko czasami mnie chwyta to "glupie" uczucie :) ... pytalam kolezanki, ktora juz urodzila, mowi ze tez tak miala .... widocznie to normalne :).. nic sie nie martw :)

Kręgosłup w części lędźwiowej boli mnie jak się napracuję fizycznie. Dziś sprzątałam dom i teraz nie moge sobie znaleść miejsca :( :( :( Boli mnie jak cholera. Co robicie jak Was też tak boli???

Biore poduche ... nie za miekka , siadam sobie na poleząco przed telewizownia i sie relaksuje ;) .. albo kapiel sobie wez :)

reklama
Dziewczyny, od wczoraj ledwo się ruszam z bólu, w nocy też mogłam leżeć tylko w jednej pozycji bo inaczej same łzy napływały mi do oczu. Nie wiem właściwie co się dzieje, ale to chyba więzadła się rozciągają?! W każdym razie czuję koszmarny ból w lewej pachwinie i to nie pojawiający się od czasu do czasu, ale męczący mnie non stop od wczoraj!!!!!!!  :mad:  :(  :mad:  :(

Do góry