reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dolegliwości

Mamuska-kochana nie wiem co moge poradzic, ja zapewne bym od rana zaraz dzwonila do lekarza....Lepiej uslyszec ze to normalne lub miec jedno badanie dodatkowe dla uspokojenia. zadzwon i poinformuj co i jak.

Ja wczoraj sie duzo nasprzatalam i na wieczor to myslalam ze bede plakac tak mnie bolal odcinek ledzwiowy-teraz wiem ze musze mniej sie wyginac.

reklama
Mamuska - mnie wczoraj tez tak ciagnelo w prawej pachwinie,bol przechodzil w plecy i brzuch,wzielam nospe,jak zaczela dzialac zasnelam i potem bylo oki.

A ja mam do Was pytanie.Troszke sie wystydze ::) ,no ale kogo,jak nie Was mam sie zapytac. Czy Wam tez sie zdarza czuc jakby taki bolesny prad,czy dretwienie w pochwie,glownie warg,tuz przy samym ujsciu?

Dzieki za odpwiedz

Katka - takie objawy jak u Ciebie jak na razie niezane mi są, więc nie potrafię powiedzieć co to. Mam nadzieje ze nic groźnego

Katka-ja rowniez nie mam nic takiego, wiec nie poradze-przykro mi,
Mamuska- a jak tam Ty?

Ach, zapomnialam dodac....
Chcialam sobie i malenstwu poprawic koloryt skory pijac soczek marchwiowy, jednak skonczylo sie to wymiotami :(
Wszelkiego rodzaju soki naturalne zle wplywaja na moj zoladek, i tak to sie konczy. Dlatego teraz bede wcinac swieza marchewke, bo nie chce aby moja malutka miala karnacje jak mama-biala kaukaska ;)

Katka oj i ja nie pomoge :| ... moze zadzown do gin i sie dopytaj :)

A mi dzisiaj niedobrze :| ...

PaulinaAnna pisze:
Mamuska- a jak tam Ty?

A dziękuję, dziękuję już wszystko ok. :) Okazało się, że to faktycznie były więzadła, więc zupełnie nic groźnego - normalna sprawa. Mimo to, nie sądziłam, że tak może brzuch boleć, bo z Maćkiem zupełnie czegoś takiego nie miałam.

Mamuska ja tez tak swego czasu miałam, miałam wrażenie jakbym szpagad robiła ;D Leząc na boku jak chciałam podnieść nogę żeby np wsadzic poduszkę między nogi to nie mogłam tak mnie ciągło ;) Ale przeszło ;)

Dziewczyny, od jakiegoś czasu też mam takie dolegliwości, tzn. jak chcę podnieść nogę to mam takie uczucie jakbym właśnie kończyła robić szpagat, takie ciągnięcie w pachwinach i jakby w pochwie juz sama nie wiem, trochę trudno to opisać, ale z tym szpagatem to chyba najbardziej oddaje sedno sprawy :D Nie jestem w tym osamotniona więc to chyba normalne, może to wpływ rosnącej macicy, która naciska na wszystkie mięśnie krocza i stąd to uczucie, tym bardziej, że w moim przypadku te dolegliwości się nasilają pod wieczór jak juz troche pochodzę czy postoję.

reklama
Do góry