reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Mamuska-kochana nie wiem co moge poradzic, ja zapewne bym od rana zaraz dzwonila do lekarza....Lepiej uslyszec ze to normalne lub miec jedno badanie dodatkowe dla uspokojenia. zadzwon i poinformuj co i jak.

Ja wczoraj sie duzo nasprzatalam i na wieczor to myslalam ze bede plakac tak mnie bolal odcinek ledzwiowy-teraz wiem ze musze mniej sie wyginac.

reklama
Mamuska - mnie wczoraj tez tak ciagnelo w prawej pachwinie,bol przechodzil w plecy i brzuch,wzielam nospe,jak zaczela dzialac zasnelam i potem bylo oki.

A ja mam do Was pytanie.Troszke sie wystydze ::) ,no ale kogo,jak nie Was mam sie zapytac. Czy Wam tez sie zdarza czuc jakby taki bolesny prad,czy dretwienie w pochwie,glownie warg,tuz przy samym ujsciu?

Dzieki za odpwiedz

Katka - takie objawy jak u Ciebie jak na razie niezane mi są, więc nie potrafię powiedzieć co to. Mam nadzieje ze nic groźnego

Katka-ja rowniez nie mam nic takiego, wiec nie poradze-przykro mi,
Mamuska- a jak tam Ty?

Ach, zapomnialam dodac....
Chcialam sobie i malenstwu poprawic koloryt skory pijac soczek marchwiowy, jednak skonczylo sie to wymiotami :(
Wszelkiego rodzaju soki naturalne zle wplywaja na moj zoladek, i tak to sie konczy. Dlatego teraz bede wcinac swieza marchewke, bo nie chce aby moja malutka miala karnacje jak mama-biala kaukaska ;)

Katka oj i ja nie pomoge :| ... moze zadzown do gin i sie dopytaj :)

A mi dzisiaj niedobrze :| ...

PaulinaAnna pisze:
Mamuska- a jak tam Ty?

A dziękuję, dziękuję już wszystko ok. :) Okazało się, że to faktycznie były więzadła, więc zupełnie nic groźnego - normalna sprawa. Mimo to, nie sądziłam, że tak może brzuch boleć, bo z Maćkiem zupełnie czegoś takiego nie miałam.

Mamuska ja tez tak swego czasu miałam, miałam wrażenie jakbym szpagad robiła ;D Leząc na boku jak chciałam podnieść nogę żeby np wsadzic poduszkę między nogi to nie mogłam tak mnie ciągło ;) Ale przeszło ;)

Dziewczyny, od jakiegoś czasu też mam takie dolegliwości, tzn. jak chcę podnieść nogę to mam takie uczucie jakbym właśnie kończyła robić szpagat, takie ciągnięcie w pachwinach i jakby w pochwie juz sama nie wiem, trochę trudno to opisać, ale z tym szpagatem to chyba najbardziej oddaje sedno sprawy :D Nie jestem w tym osamotniona więc to chyba normalne, może to wpływ rosnącej macicy, która naciska na wszystkie mięśnie krocza i stąd to uczucie, tym bardziej, że w moim przypadku te dolegliwości się nasilają pod wieczór jak juz troche pochodzę czy postoję.

reklama
Do góry