reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Juz mi sie wydawalo ze wsio sie skonczylo, a tu wczoraj calkiem z nienacka naszly mnie mdlosci i wymioty w drodze na zakupy ... mam nadzieje ze to tylko chwilowe  ::) .. tak poza tym to zaczely mnie strasznie znowu piersi bolec ... eHh ... uroki ;)

reklama
MoniQa nie jestes sama, wymioty zaliczylam w sobote na wieczor,a co do bolu piersi to tez mam jedynie u mnie obejmuje same sutki.... Nie ma jak to byc ciezarowka.
Aha, wczoraj jajniki dawa;y mi czadu, naszczescie przeszlo.

Dziewczyny powiedzcie mi jakie macie odczucia w dole brzuszka....bo ja nie wiem czy malenstwo mam tak nisko polozone czy moze cosik jest nie tak. Bo zaczynam odczuwac lekkie bole, nawet odpuszczam sobie seksik az do wizyty u pani poloznej nie chce ryzykowac. Wogule to nie wiem czy to co odczuwam to sa bole czy cosik innego, wiem ze mnie niepokoi :(

Paulinko widzisz to samo mialam zapytac ... dzisiaj zaczelo mnie tak dziwnie bolec w dole brzucha, nie caly czas, ale boli.. tzn.. trudno nazwac to bolem ... klocie, ciagniecie ... myslalam ze pecherz przeziębilam , ale raczej jest to nie mozliwe ::) ... troche mnie uspokoilo ze u Ciebie tez tak samo, wiec moze to normalne na tym etapie ciaży :) ... za tydzien mamy wizyte ... zapytamy i wszystko bedzie jasne ;) i napewno bedziemy spokojne ;)

Mnie kłuje brzuch co jakiś czas, ale lekarz mnie uspokajał, że macica się rozciąga i że to normalne

A ja jak przeczytałam na staraczkach o tym co się przytrafiło szwagierce Agutka to mam też różne schizy. Wzięłąm sobie do serca że ona czuła bóle parte. No i dzisiaj będąc na spacerze zachciało mi sie do toalety. Ale mysle sobie, ze przecież już się dzisiaj załtwiałam, więc od razu zapaliła mi się czerwona lampka, ze może coś nie tak z bobasem. Po kilku minutach mi przeszło. Zła byłam na siebie, ze takie durne mysli mi do glowy przychodzą  :police:

Widze ze wszystkie odbieramy prawdopodobnie nasze rozciagajece sie maciczki jako cosik nie tak, kolezanka mnie tesik dzis uspokajala ze to normalne, jednak ja sie czuje nie zabardzo do skakania i ruszania. Jak pojechalam na rowerku po zakupy to powiem szczerze ze chcialam od razu dzwonic do poloznej bo tak naciagalo mnie tam. Jedyny plus w tym ze jak tak jej mocno ponarzekam to moze zrobi mi USG.
Mala_Mi...jestes lepsza panikara niz ja ;)

Paulinko, rowerek to lepiej odstaw na jakis czas do garazu! Nie jezdz teraz. Wiem, ja tez nie moge wytrzymac,ale czego nie robi sie dla dzidzi ;)

Oj w Holandii bez rowerka..... ::)
Jednak dzis zostaje w domu, na wieczor pojedziemy po zakupy samochodem, to zrobie zapas na dluzszy czas.
Teraz lece do lozka pospac, czuje ze potrzebuje tego, jak wstane to wezme prysznic i zobacze jak sie bede czuc, poodpczywam na sloneczku aby sie nie przemeczac.

Pospalam i polezalam na sloneczku ale nadal czuje sie fatalnie....nie tylko podbrzusze mnie boli ale nawet zarwalo mnie w wejsciu do pochwy, dotego spalam jakos krzywo ze boli mnie gorna czesc plecow, ramiona i obojczyk.
Lece juz do lozka, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
Milej nocki i do jutra ciezarowki.

reklama
Paulinko Tobie rowniez slodkich snow ... jutro napewno bedzie lepiej ... mnie tez pobolewa ... staram sie lezec jak najwiecej i co najwazniejsze, nie myslec o bolu ;) ... trzymaj sie :-*

Do góry