agazet
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
witam. U mnie to swędzenie też jest męczące i skóra sie wysusza jeżeli chodzi o brzuszek i piersi, to smaruję je kremem przeciw rozstępom Gerbera, po kąpieli czy prysznicu, ale to raczej na noc smaruję się oliwką Johnson's baby (w żelu) i naprawde nawilża. A tak poza tym, to używam jeszcze balsamu do ciała Skin so soft z Avonu, to nowy balsam, jest naprawdę super, nawilża, a przy tym nadaje lekki kolorek, i nie brudzi ubrań polecam
jeśli chodzi o te soki, to u nas też są piłam je na początku ciąży, a teraz nawet na Kubusia nie mogę patrzeć, jakoś mnie odrzuca samoopalacze, to nie wiem, może nie na brzuszek, ale reszta ciała, czemu nie?? choć sama nie wiem, ale jeszcze raz polecam w/w balsam z avonu (brzuszka też nim nie smaruję)
jeśli chodzi o te soki, to u nas też są piłam je na początku ciąży, a teraz nawet na Kubusia nie mogę patrzeć, jakoś mnie odrzuca samoopalacze, to nie wiem, może nie na brzuszek, ale reszta ciała, czemu nie?? choć sama nie wiem, ale jeszcze raz polecam w/w balsam z avonu (brzuszka też nim nie smaruję)