reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Dzieki MoniQa, sadze ze opisujemy to samo, uspokoilas mnie, a jesli bedzie sie to przeciagac to zadzwonie do mej poloznej.

Raz jescze dziekuje.

MILEJ NIEDZILI DLA CIEZAROWEK ;)

reklama
jeszcze calkiem niedawno ciagle wymiotowalam, mdlilo mnie, nie moglam jesc, nie mialam apetytu i mialam tak wyostrzony węch, ze to co nawet mialo ladny zapach bylo dla mnie zaintensywne i podbijalo mnie, ciagle bylam zmeczona, ale teraz jest juz duzo lepiej:) nie odczuwam juz takich zawrotow, zapachy nie przeszkadzaja mi tak jaki kiedys, mam wiekszy apetyt, ale jeszcze czasem zdarzy mi sie zwymiotowac. czy wy tez kladziecie sie wczesniej spac, a wstajecie z smego rana? :) ja mam jeszcze czasem humory, dzis plakalam i bylo mi smutno, choc nie mialam konkretnego powodu. pozdrowienia:)

Ja rozniez zasypiam bardzo szybko i bardzo szybko sie budze ;) .... zauwazylam jednak ze jak zdazy mi sie pojsc pozniej spac to i tak godz 8-9 i Monia juz na nogach ;D

Dziewczeta a jak tam z wasza skora?? .. Ja mam strasznie sucha :( ... smaruje sie olejkiem 3 razy dziennie ... okropnie mnie swedzi  ::) ( piersi i brzuszek - zwlaszcza)

Z tym spaniem to jakas norma, ja rowniez tak mam....co do skory MoniQa to u mnie czasami swedzi i wystarczy sie podrapac ;), nie mam problemu ze jest sucha, ala co wieczor po prysznicu staram sie nawilzac i masowac piersi i brzuszek balsamem.

Ja pozno chodze spac i pozno wstaje. Tylko że ja co wieczór długo rozmawiam z mężuniem na skypie. Jak mialam go w domku (kiedy to było :( ???) to też oczy mi sie klejiły już ok 21-22.
A co do skóry - swędzi ja cholera. Najlepiej się czuje w domu w luźnym podkoszulku mojego męża koniecznie bez stanika. Jak gdzies wychodze z domu to po dwóch godzinach mam już dosyć wszystkiego i najlepiej rozebrałabym się do golasa tak mnie wszystko swędzi. Lekarz pozwoliłmi pić wapno więc zakupiłam 4 opakowania i pije codziennie. Nie wiem czy pomaga, chyba nie  :D ale chyba nie szkodzi. No i smaruję oliwką po kąpieli a w ciągu dnia balsamem. 

Milego dnia

reklama
Mnie nic nie swędzi. Jakoś w normie. Odkryłam dziś w naszym sklepie świeży sok z marchwi - ten co ma trwałość 24 h. Będe go kupować i jednego dziennie pić. Karnacja się poprawi. Opalać się za bardzo nam nie wolno, a samoopalaczy chyba tez nie bardzo można używać. Co Wy na to???

Do góry