reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Tez bym chciala,bo nawet i zdjecie zrobione, ale mmsy mi tutaj sie nie wysylaja. Juz tez chcialam wyslac mezowi, ale nic nie poszlo...a wydawalo mi sie, ze juz obryta jestem w tej kwestji ::)

reklama
Ja mialam pare dni spokoju,ale dzisiaj znowu zwymiotowalam,poczulam kawe meza.Straszliwie mi sie kreci w glowie,od wczoraj,az mam mroczki i chcodze po scianach i krewka leci z nosa rano :(

Pozdrawiam,mam nadzieje,ze czujecie sie swietnie:)

Ja sie czuje nawet dobrze, mdlosci zmalaly, jedynie dzis rano mnie zmulilo zaraz po wstaniu z lozka i poszla gorzka zawartosc zoladka.....ale to juz na szczescie ostatnie zrywy, i odetchniemy od tych dolegliwosci ;)

A mnie coś brzuszek ostatnio pobolewa. Już trzeci dzień. Chyba świąteczne porządki tak się niefortunnie na dzidzi odbijają. Zastanawiam sie ciągle czy jechać do szpitala się zbadać czy nie. Dobrze by było się uspokoić ale jak sobie pomyślę ile godzin znowu tam spędzę... Mocno nie boli tylko, że ciąglę. Dzis jest lepiej niż wczoraj więc moze warto przeczekać?

Ines, co u ciebie? Jak po wizycie u lekarza?

slonko - lepiej jedz teraz niz w weekend albo w swieta,bo wtedy bedzie mniej lekarzy.Wiadomo,ze bol bolowi nie rowny,ale na poczatku tez mialam utrzymujace sie bole brzucha,podbrzusza,krzya i musialam brac duphaston,lezec.Nie pojechalam od razu do szpitala,bo normalne to jest,ze na poczatku brzuszek troszke pobolewa,a po kilku dniach jak bol sie nasilil i lekarka dyzurujaca nie przyjela mnie,mowiac,ze skoro od razu nie uznalam tego za cos niepokojacego to mam sobie poczekac na wizyte u mojego gina.

I pomyslec co siedzialo mi dzis w glowie :mad:
Mam kilka par spodni "dopasowanych" i na wyjscia z domu je zakladam a w domku latam w starych,za duzych i przetartych jeansach. Jak jechalam dzis po zakupki do obiadu to wskoczylam w przyciasne jeansy.....ledwo wrucilam do domku-tak mnie brzuszek przez nie bolal..... Teraz juz wiem ze chociaz brzusio nie urusl jeszcze to jest juz bardziej delikatny i dopasowane ubranka nie sa juz na miejscu, a ja tak chcialam jeszcze sie trzymac w swym rozmiarze :-[

Czas obejrzec sie za spodenkami z rozciagliwym brzuszkiem, i pokazywac to dumnie :laugh:

A jak u Was dolegliwosci? Mnie zmalaly, ale jak wyjde z luzka okolo 6-7 rano to na bank mnie jescze mdli a okolo 9 nie, wiec sypiam duzej. Aha, do sniadania nie moge nic pic, bo podchodzi zaraz do gardla, dlatego sniadanko normalne, tylko na sucho i dopiero okolo 12 jem drugie sniadanko z mleczkiem z reguly.

Dziewczyny czy Wy rowniez jak sie przekrecacie w lozku na drugi bok to musiecie uwazac aby to robic delikatnie, bo ja jak przeciagam sie bez uwazania na brzusio to czuje jak bym naciagala malenstwo i troszke boli mnie wtedy.
No inaczej nie wiem jak to opisac ::)

witam :) Paulina ja tez mam coś takiego, kiedy się zapomne i przekręcę tak bez uważania, to mam wrażenie, jakby coś mi się tam miało naderwać, i też boli, ale to chyba normalne, tak mi się przynajmniej wydaje...
P.S.ale tu dziś cisza...
miłego dnia
pozdrawiam

Witam Mamuski - melduje, że tez tak mam. Jak nagle wstanę lub przekręcam się z boku na bok to czasem mi się całe wnętrzności przekręcają i naciągają. Więc jeśli we trzy to mamy to chyba jest normalne ;D ;D ;D. Innych dolegliwości nie mam, jak na razie :p :p :p

reklama
Ja tez tak mam, zwlaszcza, gdy wstaje na siusiu w nocy i potem znowu sie klade. Poza tym jem wszystko oprocz ryzu,kurczakow i papryki( swierzej) no i jakie to objawy, na chlopca czy dziewczynke?

Do góry