reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Dokładnie mamk tak samo Rudykot! Też czuję ból przy kichaniu!!! Ja mam wizytę 13.04 i też będę pytała o to, ale jeśli Ty masz wcześniej to od razu napisz co ci lekarz powie bo się troche też martwie...
A tak poza tym to przed chwileczką się obudziłam ;) znów mnie zmogło ::) i po przebudzeniu bardzo mi się siusiu chciało, dość szybko wstałam i teraz boli mnie brzuszek z prawej strony :(

reklama
Ja mam tak samo jak Wy .... staram sie przy kichaniu zginac w pol ( tzn. lekko nachylam do przodu ;) )tak nie boli i nic nie naciagam ... chyba  ::) ... ja mam wizyte 11 kwietnie, tez mam zamiar zapytac co z tym zrobic ... bo troche smiesznie wygladam na miescie gdy kichajac zginam sie w pol ;) ... zreszta chodzi mi tez co z alergia zrobic .. juz mam maly koszmar, a jeszcze dobrze nie zaczelo wszystko kwitnac  ::)

Hm a może i u mnie to jakaś alergia ::) Nigdy nie byłam na nic uczulona ale podobno uczulić można się przez całe życie... Kicham tak mocniej od jakiegoś grudnia chyba... Fakt że mam problemy z zatokami, może to z tym związane ::) no nie będę gdybać ale zapytajmy wszyskie swoich lekarzy o ten ból przy kichaniu :) Któryś na pewno coś mądrego doradzi ;)

Czesc dziewczeta

Nie wyrabiam dzisiaj ... wymiotuje po kazdym posilku :( ... staralam sie powstrzymac, ale wole zwymiotowac niz czuc jak mi zoladek rozsadza  ::) ... kicham, zgaga i w ogole jakos mi tak cieplo caly czas  ::)

Ines mozliwe ze to alergia ... ja sie dowiedzialam ze jestem alergikiem jak mialam 20 lat ... nagle zaczelam byc uczulona na skoszona trawe .... a propos trawy, juz sie boje tego okresu koszenia  ::) .. mam tylko nadzieje ze dzieciaczki nie odziedzicza po nas alergii :)

Hej dziewczyny,

Monisiu wspolczuje alergii, moja mama od 2 lat na to cierpi, zlapalo ja nagle i trzyma przez 12 miesiecy, a uczulona jest na pokarmy, i niektore wdychane sprawy ::), a do tego mieszka w miejscowosci gdzie sa fabryki, brak czystego powietrza wzmaga alergie, i ostatnio slyszalam ze moze miec poczatki astmy...... Dlatego wszystkim alergiczkom bardzo wspolczuje, wiem jakei to jest meczace i utrudniajace zycie.

Mam pytanko, czy Wam rowniez non-stop sie odbija z zoladka, ja czasami to bekam ze wstyd ::)

No to ja problemow z kichaniem nie mam,ale za to moj maz to alergik. U niego wszystko sie juz zaczelo. Straszne.
A co do wymiotow, to u mnie tradycyjnie wszystko sie rusza jak zaczynam myc zeby rano. Jeju wtedy mnie wymaczy, ale za to mdlosci przeszly bez sladu. Podobno i te odruchy wymiotne niedlugo przejda....mam nadzieje

A ja należę do tych szczęśliwszych :) Mdłości nie mam już ze 2, 3 tygodnie a wcześniej co prawda miewałam męczące całymi dniami mdłości i odruchy wymiotne ale wymiotowałam to chyba z 5 razy do tej pory!
Za to co raz częściej boli mnie bardzo głowa, tak jak na przykład dzisiaj :( Nic mi się przez to nie chce, bardzo źle się czuję i jestem strasznie rozdrażniona i biednemu mężusiowi się obrywa za nic :( :( :(

Ja nie miałam wcale mdłości, ale teraz tak jak Ines mam prawie codziennie bóle głowy. Boje się faszerować paracetamolem za każdym razem kiedy mnie glowa boli, ale niestety te bóle są czasem nie do wytrzymania.
Dzisiaj mialam spokój wiec pomylam okna w calym domu :) Za tydzień święta a ja daleko w lesie z porządkami

reklama
Do góry