reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Witam Mamuski - powiedzcie mi czy to jest normalne??? NIe utyłam jeszcze ani jednego kilograma, a w pasie przybyło mi ok. 6 cm. Nie dopinam się w spodnie, które normalnie nosiłam. Za tydzień idę na wesele, a strój, który sobie zaplanowałam włożyć ledwo dopina. Jak tak dalej pójdzie to na wesele polecę w dresie :mad: :mad: :mad:

reklama
To ciekawe ale ja mam podobnie jak Ty, gdyz ja nawet schudlam 5 kg ale widze ze zlecialo mi to w biodrach natomiast na pasie mam troszke juz cialka wiecej. Czytalam ostatnio artykul o wadze w ciazy i ponoc ciezko jest okreslic zachowanie ciala kobiety w I trymestrze, dopiero od 4 miesiaca zaczynaja sie bardziej ksiazkowe reguly.....wiec nie powinnismy sie martwic, bo kazda kobieta jest inna....a na boku wspolczuje co do stroju na wesele.

U mnie waga wskazuje od pol do kilo wiecej i tak caly czas ... jak na razie, a brzuszek z dnia na dzien wiekszy ;)

A dzisiaj dziewczynki nie wymiotowalam ... jupiiii .... tzn.. dzien sie jeszcze nie skonczyl, ale .... ;)

Rudykot dobrze ze to tylko tydzien... napewno dasz rade na weselu :) ... milej zabawy :) ( nie bedzie mnie juz za tydzien i tak ku pamieci :) )

Cześć dziewczynki ;D
Ja dzis miałam caaaały dzień poza domem. Dość intensywny :) No i zmiana objawów i nowe nawet są! ;D A więc tak... włosy na nogach zaczęły rosnąć niesamowicie szybko ale nadal miękkie :) Mdłości nie mam choć dziś rano zdarzył mi się odruch wymiotny, coś mu się przypomniało czy co? ;)
Ból głowy dzisiaj mi odpuścił ;) Tylko mam nowy ból :( w części chyba krzyżowej kręgosłupa. Tak bardzo nisko (ale nie w ogonowej - odrobinkę wyżej). Jak chwilę posiedzę i potem wstaje to straszny, kłujący, silny ból :( Wiem od ok 3 lat że mam w tamtym obszarze dysk uszkodzony no i pewnie to to się odzywa :( A tak poza tym czuję się świetnie! Humor dopisuje i ogólnie jest OK! :)
No i brzuszek mam już gigantyczny! ::) Rośnie z dnia na dzień! W pierwszej ciąży chyba w 20 tygodniu taki miałam a może i nie... ::) Dziś zauważyłam że mój nieciążowy sweterek śmiesznie sie podnosi i odstaje ;) Jak tak dalej będzie to niedlugo przestanę widzieć palce u stóp ;D ;D ;D ;D A nich sobie rooośnie... Byle dzidzi było dobrze i było zdrowe :)

Witam :)

Jupiii ... od dwich dni nie wymiotuje :) ... tylko mdlosci ;) .... ogolnie jakas bardziej energiczna sie zrobilam :) ... pomimo ze zaczely mnie bolec nogi  ::) (stopy) ... mam nadzieje ze teraz bedzie juz coraz lepiej :)

Ines mnie tez zaczynaja pobolewac plecki ... moja mama twierdzi ze to od brzuszka ... nie jestesmy przyzwyczajone do "ciezarkow" .. wiec troszke bedziemy musialay pocierpiec ;) ... ale ja moge nawet dluzej niz troszke pocierpiec, byle dzidzia zdrowa byla :) .... a jak brzuszek Ci rosnie to czekamy na wiecej zdjec :)

Oj dolegliwosci..., wczoraj bylismy z tesciami w restauracji, podjadlam sobie pysznego mieska z grilla wraz z salatkami i warzywami w sosie, a potym jeszcze lody DameBlanche-waniliowe z bita smietana i goraca czekolada....a po 2 godzinkach wsio oddalam.........bylo za duzo ;)

Mdlosci nadal mam, przy tym bole glowy zaczynaja sie pojawiac...mam tylko nadzieje ze bole beda slabe a mdlosci ustana.

Witajcie,
od piątku nie rzygam i w miarę lepiej sie czuję,
Tylko delegacja na około 300 km mnie dobiła ale tylko chwilowo

Reasumując jest dużo lepiej!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dzisiaj na wizycie pytalam co z tym naszym kichaniem ;) ... bardziej na tle alergicznym ... powiedziala mi gin, zebym pila wapno .. ajesli mi nie pomoze to juz bede musiala z alergologiem porozmawiac jak zaradzic zatkanemu, kichajacemu noskowi  ;)

Witam dziewczyny - tutaj to napiszę. Jest mi bardzo przykro bo nie mogłam się zalogowac na moje stare konto rudykot1 i musiałam zrobić nowe. Walczyłam z tym chyba godzinę. Nie wiem czym zawiniłam, że forum nie przyjmowało mojego hasła. Zaraz zrobie sobie nowy suwaczek. Mam nadzieje, że jest to ostatnie moje konto jakie tworze na tym forum. Nie chce byc stale wywalana!!!

reklama
Hej :) rudykot wiesz ja też ostatnio miałam taki problem, no i próbowałam się ratować na różne sposoby i udało się w ten, że bez logowania kliknęłam na forum i okazało się, że automatycznie zostałam zalogowana :) a wpisując login i hasło pojawiała się informacja o błędach, może spróbuj jeszcze raz:)
pozdrawiam wszystkie mamuśki
P.S. jutro kolejna wizyta u gina ciekawa jestem co się zmieniło

Do góry